Siyaset

Siyaset Haberleri

Fatih Çelik AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Uzun yıllar AK Parti Elazığ İl Teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan iş insanı Fatih Çelik, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Elazığ’dan Milletvekili Aday Adayı oldu. 

Prof. Dr. Bilal Çoban, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminde Elazığ MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. Çoban, seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, “15 yıllık siyasi mücadelemizde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir” dedi…

YSK Kararları Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere girme yeterliliğine sahip 36 siyasi partiye ilişkin kararı Resmi Gazete yayımlandı. YSK kararlarında ayrıca, seçim gününe ilişkin bazı uygulama ve yasaklar da yer aldı.

İş İnsanı Demirci: ‘Cumhurbaşkanımızın Yanındayız’

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel DEMİRCİ 14 Mayıs Türkiye Genel Seçimleri’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu….

Milletvekili Bulut Deprem Sonrası Merak Edilenleri Cevapladı

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut deprem sonrası süreçte kamuoyunda merak edilen soruları cevaplandırdı. Deprem yardımları, hak sahipliği, ağır hasarlı evler gibi bir çok konu yanıt buldu.

Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumları 2. Birleşim İle Sona Erdi

Elazığ Belediye Meclisi, Mart Ayı oturumları bugün gerçekleşen ikinci birleşim ile sona erdi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Iıldırım: "Palu'nun sesini duyuyoruz"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 6 Şubat günü yaşanan Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde hasar alan yapılar, bilim adamlarının önümüzdeki sürece ilişkin öngörüleri ve Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Bulut, Hazırlanan Destek Paketini Açıkladı

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, tarım ve hayvancılığın kesintiye uğramaması ve üretimin devam etmesi amacıyla hazırlanan yeni destek paketinin içeriğine dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Bal: “Elazığ’ın Afet Bölgesi İlan Edilmesi Kararı Hayırlı Olsun”

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Elazığ’ın Genel Hayat Etkili Afet Bölgesi İlan Edilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

İl Genel Meclis Toplantıları Sürüyor

İl Genel Meclisi üyeleri, Şubat ayı toplantılarının dördüncü oturumunda gündemdeki maddeleri görüşmek üzere bir araya geldi.

KOSGEB Destekleri Devam Edecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, KOSGEB Elazığ İl Müdürlüğümüz veri tabanına kayıtlı yaklaşık 16 bin işletmeye hitap ediyor.”dedi.

Yunus Genç, MHP’den Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı

Elazığlı İş İnsanı Yunus Genç, Milletçi Hareket Partisi Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Kavaklı: ‘İslam Dünyası İsveç’teki Bu Akıl Tutulmasına Sessiz Kalmamalı’

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’i yakma eylemine tepki gösteren HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı İslam dünyasının bu eyleme sessiz kalmamasını istedi. 

Bulut: 'Ağın ve Sivrice İlçelerimizde Devlet Hastanesi Yapıyoruz'

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,“Ağın ve Sivrice ilçelerimize devlet hastanesi yapıyoruz”dedi.

MHP Elazığ Merkez İlçe Devir Teslim Töreni Yapıldı

Törende yaptığı açıklamada MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal; "Bugün itibariyle, Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Vahit Erkan Başkana bayrağı devrettik.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan Atandı

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan'ın atandığını duyurdu.

YRP Merkez İlçe Başkanlığı’na Sinan Boydak Atandı

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu’dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

Muhtarlardan Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına ‘Erdoğan'ın Yanındayız’ Ziyareti

Elazığ'da farklı köy ve mahallelerde görev yapan yaklaşık 150 muhtar, AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını belirtmek amacıyla AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Demirbağ: 'Türkiye Yüzyılı Olarak Yola Devam Edeceğiz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü.

Toplam 196 haber.