Siyaset

Siyaset Haberleri

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Ak Parti'den 28. dönem Elazığ milletvekili olarak seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Elazığ'da Ak Parti'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa Mahallesi'nde temaslarda bulundu.

AK Parti Milletvekilleri Temaslarına Devam Ediyor

AK Parti 28. Dönem Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı Ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçimler sonrasında sivrice ve maden de vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekilleri, 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimi içinde destek istedi.

Ak Parti 2. Tur İçin Sahada

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimler sonrasında ilk turda Cumhurbaşkanı seçilebilmek için gereken 50+1 oy oranını yakalayan bir aday olmadığından seçim 2. tura kalmıştı.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaparak hemşehrilerine teşekkür etti.

Elazığ'ın Milletvekilleri Belli Oldu

Kesin olmayan sonuçlara göre Elazığ'dan 3 Ak Parti, 1 MHP, 1 de CHP adayı Milletvekili oldu

Yanılmaz: 14 Mayıs’ta Komplocular Değil, Milletin Adamı Kazanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 14 Mayıs’ta büyük bir zafer kazanacaklarını belirterek; “Komplo teoriyle ülkemize zarar vermeye çalışanların değil, milletiyle bütünleşen, ömrünü milletine hizmete adayan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak.” dedi.

Nazırlı: 14 Mayıs'ta Halkımızın Feraseti Galip Gelecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandığını belirtti.

Keleş: 2023 Yılı Sonrası İleri Teknoloji Ülkesi Olacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Öz, seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti 28’nci Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmaları doğrultusunda Baskil, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti.

Açık: 'Ankara'ya Güçlü Bir Şekilde Gidelim'

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Erol Keleş: Altılı Masanın Altında Olanlar Üste Çıktı, Masanın Sahibi Oldu

AK Parti Elazığ 1. Sıra milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahmut Rıdvan Nazırlı: Elazığ'ımız Oynanan Oyunları Fark Edecek Ferasette

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ halkının oynanan oyunları fark edecek ferasete sahip olduğunun altını çizdi.

Yanılmaz: Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP Zulmüne Teslim Etmeyecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, gittikleri her yerde AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi gördüklerini belirterek; “Aziz milletimiz her şeyin farkında. Vatandaşlarımız Türkiye’yi CHP zulmüne ve terör örgütlerine teslim etmeyecektir.” dedi.

Öz: Türkiye Yüzyılı'nın Ateşini Yakacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim ve siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları, Keleş’in Elazığ’a hizmetlerin getirilmesi noktasında çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade ederek, “Hocamızla birlikte Ankara’dan, Bakanlıklardan şehrimiz için isteyip koparamayacağımız hiçbir şey olmayacağına ben yürekten inanıyorum.” dedi.

Nazırlı: Milletimizin Asırlardır Peşinde Koştuğu Hayaller Ak Parti İle Gerçekleşti

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye’nin uzun yıllar hayal ettiği projelerin ve hizmetlerin AK Parti ile gerçekleştiğini belirterek; “Cumhuriyetimizin ilk 80 yılı boyunca kimi iktidarların beceriksizliği, kimilerinin gayri milliliği sebebiyle ilerlemeyen, engellenen ve hatta açıkça dinamitlenen hayaller AK Parti döneminde gerçekleşti” dedi.

Öz: Milletimiz 14 Mayıs’ta Doğru Adam Ve Doğru Adımlarla Yola Devam Diyecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ programıyla da gençlerle buluştu.

Açıkkapı: Muhalefet 3 Okulla Övünüp Devasa Hizmetleri Yok Sayıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, muhalefetin Elazığ’da yapacağı 3 okulla övünüp şehrimize AK Parti tarafından yapılan 21 yıllık devasa hizmetleri yok saydığını ve bunları görmezden geldiklerini ancak milletin bu algılara kanmayacağını söyledi.

Toplam 196 haber.