Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti Teşkilat İçi Eğitim Toplantılarının İkincisi Yoğun Katılımla Tamamlandı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı teşkilat içi eğitim toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Milletvekili Erol, merhum Septioğlu'nu Andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ siyasetinde 1965-2001 yılları arasında uzun süre aktif rol alan, siyasi hayatında Palu Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı gibi önemli roller üstlenen Merhum Ali Rıza Septioğlu'nu vefatının 21'inci yıl dönümünde andı.

Başkan Yıldırım:

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'ın sorunlarının çözümü noktasında önemli görüşmeler yaptıklarını anımsatarak, bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiklerini aktardı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım'dan '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, basında sansürün kaldırılışının 114. yıl dönümü ve '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan Basın Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlandı.

Demirci'den Mevlüde Teyze'ye Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve beraberindeki heyet, Kapalı Çarşı ziyareti esnasında emekli bir teyze ile karşılaştı. Heyet ile yaşlı teyze arasında ekonomi konusu açılınca Mevlüde teyze heyete tepki göstermiş ve gündeme gelmişti.

Toplam 196 haber.