Siyaset

Siyaset Haberleri

Yanılmaz: CHP ve Onun Avanelerini Sandığa Gömeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşlar arasında 21 yıllık sürede çok güçlü bir bağ oluştuğunu vurgulayarak, “14 Mayıs’ta bu güçlü bağ yeniden gün yüzüne çıkacak. Milletin adamıyla milletin arasına kimse giremez.” dedi.

Prof. Dr. Erol Keleş'ten Müjdeler

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları: “21 Yılda Nereden Nereye Geldiğimizin Şahidi Milletimizdir”

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımız, 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mizin yanında yer alarak eser ve hizmet siyasetine devam diyecektir.” dedi.

Öz: “Nerede bir terör örgütü varsa Kılıçdaroğlu’nu destekliyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Başkanlığında düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katılan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında Vali Fahribey Caddesi, Bosna Hersek Bulvarı ve Kapalı Çarşı’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Prof. Dr. Erol Keleş: Elazığ Sahipsiz Bir Şehir Değil

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Öz: “Önceliğim gençlerle ilgili projeler ve istihdama yönelik projeler”

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim çalışmaları ve siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öz, “Öncelikle gençlerle alakalı her projenin içerisinde olacağım. En büyük amacım ise bu şehre istihdam sağlayacak projelerin içerisinde almak.” dedi.

Prof. Dr. Erol Keleş: Sağlık Alanında farklı Projelerimiz ve Düşüncelerimiz Var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Açıkkapı; “Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs’ta 7’li masaya da 7 düvele de gösterecek”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.” dedi.

Yanılmaz: “Güçlü bir devlet olduğumuzu asrın felaketinde gördük”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından yaraların hızla sarıldığını belirterek; “Asrın felaketinden etkilenen 14 milyon insanımızın yaraları güçlü bir ülke olduğumuz için hızla sarılıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta gücümüze güç katarak depremzedelerimizin yeni yaşam alanlarına kavuşmasına vesile olacağız” dedi.

Nazırlı: 'Elazığ Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi

Öz: 'Elazığımız İçin Çok Güzel Hizmetlere İmza Atacağız'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastaneyi ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Öz, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yanılmaz: 'Elazığ Hızlı Trenle Buluşacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Hilalkent Mahallesi ve Malatya Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi. AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen Yanılmaz, Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına katıldı.

Nazırlı: 'Elazığ Cumhurbaşkanımız için çok özel bir il'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Şehit İlhanlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra ilin kanaat önderlerinden Molla Hayrettin’i ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında Palu, karakoçan ilçelerini ziyaret eden Nazırlı, Palu ilçesinin kanaat önderlerinden Zülküf Efendi ile bir araya geldi.

Açıkkapı: 'Karşımızda kritik bir seçimde farklı projelerle bir araya gelmiş bir yapı var'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Sivrice yolu üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti, seçimlerde destek istedi.

Keleş: 'Bu Seçim Cumhurbaşkanlığı Seçiminin, Milletvekilliği Seçiminin Ötesine Taşınmış Bir Seçim!

Seçim çalışmaları kapsamında temaslarında devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek akademisyenler ve idari personelle bir araya geldi.

Prof. Dr. Keleş: “Millet İttifakının amacı belli, halkımız bunu görüyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi.

Yanılmaz: “14 Mayıs’ta 21 yıllık kalkınma ve demokrasi hamlemizi zirveye taşıyacağız”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, AK Parti iktidarları döneminde elde edilen kalkınma ve demokrasi kazanımlarının 14 Mayıs’ta zirveye taşınacağını vurgulayarak, Elazığ’dan AK Parti’ye güçlü bir destek çıkacağına inandığının altını çizdi.

Nazırlı: “Yalan vaatleri bile karşılık bulmuyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, muhalefetin konumu itibariyle yalan vaatler söylemeye elverişli bir yerde bulunduğunu ancak bu vaatlerin vatandaş nezdinde karşılığının olmadığını dile getirdi.

Nazırlı: “Halkımızın 14 mayıs akşamı açacağı yeni bir yolda hep birlikte Türkiye Yüzyılı’na yürüyeceğiz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi’nin düzenlediği "Anne, Çocuk, Genç Kahvaltı Programı"nda Elazığlı kadınlarla buluştu. Nazırlı, “Kadınlarımız hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor.” dedi.

Toplam 196 haber.