Siyaset

Siyaset Haberleri

Yanılmaz: “Vatandaş odaklı siyaset anlayışımızın meyvelerini 14 Mayıs’ta sandıkta alacağız”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, AK Parti’nin 21 yıllık hizmet ve eser siyasetinin vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek; “Vatandaş odaklı siyaset anlayışımızın meyvelerini 14 Mayıs’ta sandıkta alacağız.” diye konuştu.

Prof. Dr. Erol Keleş: “Güçlü bir Türkiye için hem Cumhurbaşkanlığında hem de Meclis’te çoğunluğu sağlamamız lazım”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Öz: "Türkiye Yüzyılı'nda Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek"

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim ziyaretlerini devam ettiriyor

Açıkkapı Millet İttifakı'nı Hedef Aldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Adayı Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında, Arıcak ilçesi, Üçocak ve Bükardi beldelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

Milletvekili Adayı Öz’den Millet İttifakına Tepki

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, millet ittifakının son günlerdeki söylemlerine dikkat çekerek, “Vallahi bunların vatanla derdi var, billahi bunların milletle derdi var. Bunların bizim hiçbir değerimizle alakası yok.” dedi.

Prof. Dr. Keleş’ten Erol’a Sert Cevap: “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek, “Sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Elazığlılara Seslendi “14 Mayıs’ta Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Elazığlılara Emanettir”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçime sayılı günler kala artırdığı seçim çalışmaları kapsamında Mustafapaşa Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Vatandaşların büyük bir coşkuyla karşıladığı Başkan Şerifoğulları, “Bir ve beraber olacağız. 14 Mayıs’a kadar durmadan koşacağız. Ve inşallah zafer bizlerin olacaktır.” dedi.

Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında şehir geneldeki ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık İlçe Ve Beldelerde De Coşkuyla Karşılandı

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık bu defa rotasını Alacakaya, Arıcak, Bükardı, Üçocak ve Erimli’ye çevirdi.

Vatandaşlardan Prof. Dr. Açık’a 'Siz Bu Memlekete Armağansınız'

Prof. Dr. Yasemin Açık’a İlgi Her Geçen Gün Artıyor. Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Elazığ’ı karış karış gezen Prof. Dr. Yasemin Açık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Prof. Dr. Keleş: ‘Hizmetlerimle Şehrime Bakanlığı Getireceğim’

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum.” dedi.

Başkan Yıldırım'dan Fırat Üniversitesi'ni Hedef Alan Sunucuya Kınama

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım komedyen Hasan Can Kaya’yı Elazığ ve Fırat Üniversitesi’ne yönelik söylemlerinden dolayı kınadı.

Yanılmaz: Birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, ilçe, belde, mahalle ve köylerde AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu belirterek; “AK Kadrolarımızla birlikte sahada güzel, anlamlı ve yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz.” dedi.

Milletvekili Adayı Öz, Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” dedi.

Nazırlı: 'Muhalefet Söyledi Diye Değil Milletimiz Hak Etti Diye Hizmetler Yapılıyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan 1,2 milyon konutun, Elazığ’da yapılan 25 Bin TOKİ konutuyla birlikte deprem bölgesinde temeli atılan 45 bin konutun muhalefetin söylemiyle değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasıyla yapıldığını söyledi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş: “Şehrim ve Ülkem İçin Hayallerim Var”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a ve Türkiye’ye katkılar sunmak için ciddi anlamda çalışacağını belirterek, “Ben gittiğim her görevde önce hayal ederim. Bu hayal bana hedefler ortaya çıkarır. Bu hedeflerin içerisinde de inşallah milletvekili olduğum sürede hem şehrime hem ülkeme ciddi anlamda katkılar sunacağımı düşünüyorum. Buna hepinizin huzurunda söz veriyorum.” dedi.

Elazığ'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında yapıldı. 2023 yılı için Elâzığ genelinde 853 proje uygulanırken; proje bedellerinin 8 milyar 589 milyon olduğu açıklandı. Vali Ömer Toraman, yaşanan depremler sonrasında Elazığ’da yapılan hasar tespit çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Sağlam ve güçlü bir iradeyle Türkiye yüzyılı hedefimize yürüyeceğiz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Erol, ‘Elazığ’ın turizm mekanları haritası oluşturulacak’

Seçim bildirgesinde ‘turizm’ alanında kentin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapacakları çalışmalarla hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Toplam 196 haber.