Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Şerifoğulları Belediye Hizmet Binasındaki Personeliyle Bayramlaştı “Başarımızın en büyük paydaşı sizlersiniz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez hizmet binasındaki birimleri gezerek, personellerle bayramlaştı.

Nazırlı: “Ekonomi Üzerinden Siyaset Tüccarlığı Yapanlara Aldanmayın”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye’nin bir ekonomik bağımsızlık mücadelesi verdiğini ve bu mücadelenin 2023 seçimleri sonrasında zaferle sonuçlanacağını söyledi.

Keleş: 'Millet İttifakı Milleti Kandırmaya Çalışıyor'

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Millet ittifakını sert bir dille eleştirerek, “Kurulan masanın altındakileri de üstündekileri de yanındakileri de biz çok net görüyoruz ve biliyoruz. Bu süreçte yaşanan bir HDP gerçeği var. HDP’li Sırrı Sakık çıkıp şunları çok rahat söyleyebiliyor, “Neler paylaştığımızı, bize neler vaat ettiğinizi çıkın millete söyleyin” diyor. Ama bu taraftaki insanlar bunu çıkıp söyleme gereğini duymadan insanları kandırmaya çalışıyorlar.” dedi.

Açıkkapı: 'Muhtarlarımızın da Bize Olan İnancı ve Güveni Tamdır'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, muhtarların Ak Parti’ye ve onun siyasi hareketine inandığını ve güvendiğini söyledi.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’a Oda Başkanlarından Tam Destek Geldi

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ’ım 7’den 70’e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor.Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu defaki durağı esnaf odaları oldu.

Milletvekili Erol: '13. Cumhurbaşkanı, Elazığ Ticaret Lisesi’ni 1’incilikle bitiren Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, “Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı’nın Elazığ Ticaret Lisesini 1’incilik ile bitiren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır” dedi.

Işıkver: ‘İş dünyamızın modern yeni Küçük Sanayi Siteleri talebi haklı ve yerindedir’

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1.sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sanayi Sitesindeki işyerlerinde büyük ilgiyle karşılandı.

CHP Heyeti Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve parti üyeleri, Yıldızbağları Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Ali Özcan, CHP için bağımsız adaylıktan çekildi

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi için Elazığ’da bağımsız aday olan Ali Özcan, CHP’nin Elazığ Milletvekili ve aynı zamanda 28. Dönem Milletvekili adayı gösterilen Gürsel Erol lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Ankara'da Tanıtıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı.

CHP'nin Elazığ Listesi Belli Oldu

CHP'nin Elazığ Milletvekili adayları belli oldu. CHP'nin Elazığ listelerinde ikinci sırada Saadet Partisi, üçüncü sırada ise DEVA Partisi adayı yer aldı.

Elazığ Belediye Meclisi Komisyon Üyeleri Seçildi

Elazığ Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumlarının ikinci birleşiminde komisyonlara üye seçimi yapıldı.

Çoban: 'Aziz şehrimiz gelişmişlikte hak ettiği yerde bulunmuyor'

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın tüm ilçelerini ziyaret ettiğini belirterek, “Her bir ilçemizin kalkınma ve gelişme hususunda bir çok alternatifi olmasına karşın maalesef Ülke genelinde 971 ilçe sıralamasında en iyi ilçemiz ancak 563’ünçü sırada, en kötü ilçemiz ise 928’inci sırada yer bulabilmiştir. Ne şehrimiz ne ilçelerimiz bunu hak ediyor” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi’nin mevcut borcunu açıkladı.

Ali Özcan adaylığını açıkladı

Ali Özcan, Elazığ'dan bağımsız aday olacağını duyurdu.

Demirpolat: “Bir yenilik arzuluyorum”

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci DEMİRPOLAT; “Ben doğru, bilinçli, yerinde ve geleceğe müspet etki edecek bir yenilik arzuluyorum. Bu nedenle AK Parti'den milletvekili Aday Adaylığına başvurdum.” dedi.  AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Türkiye Beyazay Derneği Elazığ Şube Başkanı Naci DEMİRPOLAT; “Ben doğru, bilinçli, yerinde ve geleceğe müspet etki edecek bir yenilik arzuluyorum. Bu nedenle AK Parti'den milletvekili Aday Adaylığına başvurdum.” dedi. 

MHP Milletvekili Aday Adayı Çoban, Palu’da yoğun ilgiyle karşılandı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi.

Başkan İdris Alan, Milletvekili Metin Bulut’a Teşekkür Mesajı Yayınladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yeni dönemde Milletvekili adaylığına talip olmadığını açıklayan Metin Bulut’a birlikte çalıştıkları dönemlere istinaden teşekkür etti.

Prof. Dr. Çoban, ‘Elazığ’ın Kurtuluşu İletişim Merkezi’ni Hizmete Açtı

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, valilik binası karşısında Seçim İletişim Merkezi’ni yoğun bir katılımla hizmete açtı

Toplam 196 haber.