Eğitim

Eğitim Haberleri

Minikler 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Her meslek grubunun özel gününde öğrencilere meslek tanıtımı yaparak gelecek ile ilgili çocukların zihinlerinde mesleklerin ön izlemesini hayata geçiren Fırat Üniversitesi Gündüz Bakımevi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da bir program gerçekleştirdi.

Ailelere, Bireylere ve Çocuklara Yönelik Hizmetler Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ailelere, bireylere ve çocuklara yönelik hizmetlerine devam ediyor.

Elazığ Usulü Yerli Malı Haftası

Geçtiğimiz yıl çektikleri Elazığ Halayı ile gönülleri fetheden Yıldızbağları Ortaokulu Ana Sınıfı öğrencileri bu kez de yerli malı haftasını yöresel kıyafetleriyle kutladı

Piyano Konserine Yoğun İlgi

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan “Piyano Eşliğinde Eserler” konseri büyük beğeni topladı.

'Kadına Yönelik Şiddet ve Kades Uygulaması' Semineri

Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (FÜKÇAM), Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde “Kadına Yönelik Şiddet ve KADES Uygulaması” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Eğitim Bir Sen'den Engelliler Günü Etkinliği

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eğitim Bir Sen Elazığ 1 Nolu Şube başkanı İbrahim Bahşi ve kadın Komisyonu Başkanı Reyhan Polat kadın Komisyonu üyeleri ile birlikte Elazığ Özel Eğitim Uygulama Okulunu ve Elazığ özel eğitim meslek lisesini ziyaret ederek engelli öğrenciler ile bir araya geldiler.

Fırat Üniversitesi İki Basamak Daha Yükseldi

Fırat Üniversitesi URAP Araştırma Laboratuvarının hazırladığı “Dünyanın En İyi Üniversiteleri” sıralamasında yükseliş göstererek Türkiye’de 13’üncü dünyada ise 1034’üncü oldu.

FÜ ile Elazığ Müftülüğü Arasında İş Birliği Protokolü

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı Elazığ Müftülüğü arasında hastanede manevi destek sunmaya yönelik işbirliği protokolü

FÜ, TÜBİTAK Projeleri'nde Türkiye 7.'si

TÜBİTAK 2209 öğrenci projeleri 2022 yılı 1. Dönem başvuru sonuçları açıklandı.

FÜ'de Aliya İzzetbegoviç’in Bağımsızlık Mücadelesi anlatıldı

Fırat Üniversitesi’nde Dr. Hüseyin Kansu tarafından “Aliya İzzetbegoviç’in Mücadelesi ve Bağımsız Bosna” konulu konferans düzenlendi.

FÜ'de '84. Ölüm Yıl Dönümünde Atatürk' konferansı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü nedeniyle "84. Ölüm Yıl Dönümünde Atatürk" konulu konferans düzenlendi.

FÜ ile Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü arasında Fırat Üniversitesi kampüs alanında kurulması planlanan otomatik meteoroloji gözlem istasyonu ile ilgili protokol imzalandı

Eğitim Bir-Sen Üyesi Öğretmenler İlk Derse Girmedi

Eğitim Bir Sen üyesi öğretmenler, öğretmen meslek kanunun yeniden ele alınması için derse girmeme eylemi yaptı.

Fırat Üniversitesi Başarılı Akademisyenlerini Ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi’nde “2022 Yılı Akademik Başarı Ödülleri Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” düzenlendi. Törende yıl içerisinde akademik başarı sağlayan ve çeşitli alanlarda ödül almaya hak kazanan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

‘Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet’ Konferansı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 29 Ekim Cumhuriyetin ilanı münasebetiyle düzenlenen “Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet” konulu konferans yoğun bir katılımla yapıldı.

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

ÜAK Toplantısı Fırat Üniversitesi’nde Yapıldı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Yönetim Kurulu toplantısı Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi

Fırat Üniversitesinde 2022-2023 akademik yılı oryantasyon programı gerçekleşti. Programda Üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilere Fırat Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler aktarıldı.

Fırat Üniversitesi'nden 'Usulsüz Atama' İddialarına Açıklama

Fırat Üniversitesi, yaptığı açıklamayla Sayıştay raporlarında üniversitenin usulsüz atama yaptığına dair hiçbir ibarenin yer almadığını söyledi.

Toplam 251 haber.