Eğitim

Eğitim Haberleri

FÜ'de '84. Ölüm Yıl Dönümünde Atatürk' konferansı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü nedeniyle "84. Ölüm Yıl Dönümünde Atatürk" konulu konferans düzenlendi.

FÜ ile Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü iş birliği protokolü imzaladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Elazığ 13. Bölge Müdürlüğü arasında Fırat Üniversitesi kampüs alanında kurulması planlanan otomatik meteoroloji gözlem istasyonu ile ilgili protokol imzalandı

Eğitim Bir-Sen Üyesi Öğretmenler İlk Derse Girmedi

Eğitim Bir Sen üyesi öğretmenler, öğretmen meslek kanunun yeniden ele alınması için derse girmeme eylemi yaptı.

Fırat Üniversitesi Başarılı Akademisyenlerini Ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi’nde “2022 Yılı Akademik Başarı Ödülleri Teşekkür Belgesi Takdim Töreni” düzenlendi. Törende yıl içerisinde akademik başarı sağlayan ve çeşitli alanlarda ödül almaya hak kazanan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

‘Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet’ Konferansı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 29 Ekim Cumhuriyetin ilanı münasebetiyle düzenlenen “Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet” konulu konferans yoğun bir katılımla yapıldı.

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

ÜAK Toplantısı Fırat Üniversitesi’nde Yapıldı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Yönetim Kurulu toplantısı Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi

Fırat Üniversitesinde 2022-2023 akademik yılı oryantasyon programı gerçekleşti. Programda Üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilere Fırat Üniversitesi hakkında çeşitli bilgiler aktarıldı.

Fırat Üniversitesi'nden 'Usulsüz Atama' İddialarına Açıklama

Fırat Üniversitesi, yaptığı açıklamayla Sayıştay raporlarında üniversitenin usulsüz atama yaptığına dair hiçbir ibarenin yer almadığını söyledi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 2022-2023 Eğitim Ve Öğretim Yılı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fırat Üniversitesi ISIF'22'den Madalyalarla Döndü

Türk Patent ve Marka Kurumu'nun (TÜRK PATENT) 2016 yılından itibaren her yıl düzenlediği Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası buluş fuarı niteliğindeki İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF'22), TEKNOFEST kapsamında 30 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde Samsun'da düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Fırat Üniversitesi Elazığ'ı Yazılım Üssü Haline Getirmekte Kararlı

Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Ulaş yürütücülüğünde, Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim üyeleri Doç. Dr. Murat Karabatak, Dr. Öğretim üyesi Yunus Santur ile Arş. Gör. Dr. Ferhat Uçar tarafından hazırlanan 'Code-23 Fırat Yazılım Atölyesi' Projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulundu. Proje ile yazılım firmalarının uzaktan çalışma uyumluluğu ile Elazığ'da nitelikli istihdam artacak, Elazığ'ın bir yazılım üssü olma potansiyeli ortaya çıkacak.

Toplam 203 haber.