Eğitim

Eğitim Haberleri

FÜ'de 15 Temmuz Konferansı düzenledi

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından 15 Temmuz Konferansı düzenlendi.

Satranç turnuvasında heyecan dolu anlar yaşandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen satranç turnuvasında heyecan dolu anlar yaşandı.

EBEGEM'de yaz kursları devam ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından, yaz tatillerinde çocuklar için açılan kurslar devam ediyor.

Belediye çalışanlarına seminer verildi

Elazığ Belediyesi çalışanlarına afet semineri verildi.

Rektör Göktaş başaralı akademisyenleri ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, TEKNOFEST'te başarı sağlayan akademisyenleri ve ekiplerini ödüllendirdi.

Elazığ'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Elazığ'da jandarma tarafından 263 öğrenciye Mobil Eğitim Tırı'nda trafik eğitimi verildi.

Fırat Üniversitesi'nde Miniklerin Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından minik öğrencilere mezuniyet ve yıl sonu gösterisi düzenledi.

AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarı, Fırat Üniversitesi Ev Sahipliğinde Elazığ’da Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından 11 ilde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın altıncısı Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi.

Bahşi: 'Memur Acil Zam Bekliyor'

Kamu işçilerine yapılan zam sonrası Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada memurun acil zam beklediğini söyledi.

Bahşi: Kayıplar Görülmeli, Memur Mağdur Edilmemelidir

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon verilerini değerlendirdi.

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Açıklandı

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri kapsamında özgün tematik konular içeren Türkiye kaynaklı üretilmiş doktora tezleri Programın Ödül Komitesi tarafından değerlendirilerek sonuçlar açıklandı. Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’ndeki “Saldırı Tespit ve Engelleme Sistemleri için Yapay Zeka Tabanlı Yeni Bir Güvenlik Modelinin Oluşturulması” adlı teziyle İlhan Fırat Kılınçer ödüle layık görüldü.

Fırat Üniversitesi Yükselmeye Devam Ediyor

Yükseköğretim ve araştırma kurumlarını araştırma performansı, inovasyon çıktıları ve toplumsal etki olmak üzere 3 ana gösterge grubu üzerinden değerlendiren SCIMAGO 2023 sıralaması açıklandı.

Fırat Üniversitesi‘nde '18 Mart Çanakkale Sergisi' Açıldı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından "108. Yılında Çanakkale Şehitlerini Anma" konulu fotoğraf sergisi açıldı. 

FÜ'de 'Milli Şuur Açısından Mehmet Akif Ersoy' Konulu Konferans Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümünü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında "Milli Şuur Açısından Mehmet Akif Ersoy” konulu konferans düzenlendi.

Elazığ Dahil 11 İlde YKS Başvuru Ücreti Alınmayacak

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) için başvuru süreci başladı. Sınava katılmak isteyen öğrenciler 8-23 Mart 2023 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği’nden Deprem Seferberliği 

Depremin ilk gününden itibaren sahada olan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen teşkilatı üyelerinin de desteğiyle deprem bölgelerine destek olmak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenledi. 

Fırat Üniversitesi'nden Deprem Seferberliği

Fırat Üniversitesi, 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı çalışmaları açıkladı.

TÜBİTAK’tan Faaliyet Gösteren 6 Firmaya 10 Milyon TL Destek

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ölçeğindeki kuruluşların Ar-Ge nitelikli yenilik faaliyetleri yapmaya özendirilmesi ve Ar-Ge kapasitelerinin geliştirilmesi ile gereksinim duyulan teknoloji alanlarında yerlileşmenin artmasını hedefleyen TÜBİTAK 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Programı 2022-2 Çağrısı ve TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı 2022-2 Çağrısı sonuçları açıklandı.

Elazığ Anadolu Lisesi'nden 'Çevreniz Geleceğinizdir' Projesi

Elazığ Anadolu Lisesi, Erasmus Okul Ortaklıkları projeleri kapsamında "Çevreniz Geleceğinizdir - Your Nature Your Future" adlı bir projeyi hayata geçirdi.

Toplam 251 haber.