Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Başkan Öztürk'ten Bulut'a teşekkür

OSB Başkanı Suat Öztürk, Organize Sanayide Nisan ayında kurulacak olan Tekstil Kentte emeği geçen AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür etti.

Güçlü Kadınlar Zirveden "DÜŞMEZ"

Türkiye'de İş Dünyası Dergisi tarafından Özel Bilgem Okulları ve Redcolour Yönetim Kurulu Başkanı Oya Düşmez'e ödül verildi.

Tekin Gürkan Kutlama Mesajı

ETSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş Başkanlığında gerçekleşti.

Elazığ'a dev tekstil yatırımı

Teşvik süresinin yeniden uzatılması ile birlikte şehrin istihdamına katkı sağlayacak olan yeni bir yatırım daha Elazığ’a geliyor.

Kentsel Dönüşüme Destek Çağrısı

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, Elazığ’ın deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı biçimde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini bildirdi.

'Teşvikler, Elazığ'ı Üretim Üssü Yapacaktır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Remi Gazete'de yayınlanan aralarında ilimizin de bulunduğu illerde teşvikte 6 bölge uygulamasının iki yıl daha uzatılması başta ETSO olmak üzere iş dünyası ve STK'ları memnun etti.

MÜSİAD’dan fabrikalara destek ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri, OSB de faaliyet gösteren MÜSİAD üyesi Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Açık: 'Kendi Markalarımızı Çıkarıp Katma Değerli Üretim Yapmalıyız'

FIRATSİFED Yönetim Kurulu, TÜRKONFED tarafından Adana’da düzenlenen 24. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’ne katılarak, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve iş insanlarıyla çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Alan'a ziyaretler sürüyor

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Alan ile bir araya geldi.

ETSO Başkanı İdris Alan Göreve Başladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan yeni yönetim kurulu ile birlikte görevine başladı.

FKA'dan 'Fırat'ı Keşfet' Markalaşma Projesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan başvuru neticesinde TRB1 Bölgesinin (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) turizm potansiyelini artırmak amacıyla yürütülen "Fırat'ı Keşfet" Markalaşma Projesi, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanarak Marka Tescil Belgesi almaya hak kazandı.

Gürkan’dan EXPO 2022 Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, 2-5 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP’da düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Dumandağ, TOGG'un açılışına katıldı

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, TOGG fabrikasının açılışına katıldı.

Milletvekili Bulut ve OSB Başkanı Öztürk, Bakan Dönmez İle Görüştü

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir araya geldiler.

Tekstilkent Çalışmaları Devam Ediyor

Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapımı devam eden birçok kişiye istihdam sağlayacak olan tekstilkent çalışmaları hızla ilerliyor. Tekstilkent projesi hakkında açıklamalarda bulunan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk büyük firmalara arazi tahsis ettiklerini ifade etti.

Dumandağ: 'El Ele Hizmete Devam'

1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Borsa seçimleri öncesi yönetim kurulu ve meclis üyelerini tanıtan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ’a bir müjde de verdi.

24 Eylül’de Elazığ Tarihi Günlerinden Birini Yaşayacak

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı.

FKA Bölge Planı Hazırlık Süreci Devam Ediyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), 2024-2028 dönemini kapsayacak Bölge Planı hazırlık sürecine devam ediyor.

Toplam 116 haber.