Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Dolar Rekora Koşuyor

Dolar 23 lira, Euro ise 24.77 lirayı aşarak yeni tarihi zirveleri gördü. Dolardaki günlük yükseliş yüzde 7'yi buldu. Analistler serbest piyasa ve bankalar arası piyasa arasındaki makasın kapandığını ve kurlardaki yükselişin buna bağlı olduğunu belirtti

Elazığ Ticaret Borsası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret Borsası’nda her ay düzenlenen meclis toplantıları devam ediyor. Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi.

ETSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Sedat Karataş Başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Ekonomide Yakın Geleceğe Dair Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, “Ekonomide Yakın Geleceğe Dair Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Başkan Alan’ı ziyaret etti

Eski Başbakan Yardımcısı Kalkınma Eski Bakanlarından Cevdet Yılmaz, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Başkan Alan’dan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan 14 Mayıs’ta gerçekleşen ve kesin olmayan sonuçlara ilişkin bir açıklama yaptı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Alan'dan Milletvekili Aday Listeleri Mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 2023 Genel Seçimleri’ nde Elazığ Milletvekili Aday listelerinin açıklanması ile alakalı bir mesaj yayımladı.

Başkan Alan, iftarda basın mensuplarını ağırladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan iftar sofrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Alan: 'Cumhurbaşkanımıza Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın 9 ilçesinin 6.bölge teşviklerinden yararlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Prof. Dr. Çoban, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Başkan Alan, ziyaretlerinden ötürü Çoban’a teşekkür ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkan Alan: ‘Tescil İşlemleri Ücretsiz Olacak’

Depremlerden etkilenen 11 ili kapsayacak şekilde 492 sayılı Kanuna göre ticaret sicil harçları ile 5174 sayılı Kanunda öngörülen herhangi bir ücret ve gerçekleştirilen tescil, değişiklik ve terkin işlemlerine ilişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanacak ilanlardan 31/7/2023 tarihine kadar ilan ücreti alınmayacağı kararı 32130 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başkan Alan: 'Teşvik Belgesi Süreleri 3 Yıl Uzatıldı'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 9 Mart tarihinde Resmi Gazete’de yürürlüğe giren Teşvik Belgelerinin süresinin 3 yıla çıkarılmasını  içeren karar hakkında teşekkür mesajı yayınladı.

Elazığ’ın Kariyer Platformu elazigtsokariyer.com Hizmete Girdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Seçim döneminde vadettikleri, Elazığ’da istihdam sorununun çözümüne katkıda bulunacak platformun yoğun katılım ile gerçekleşen  lansman ile hayata geçtiğini duyurdu.

ETSO Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı İle Toplandı

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan: 'Elazığ’da Çok Güzel Şeylerin Altına Hep Birlikte İmza Atacağız'

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Milletvekili Bulut’tan ikinci OSB’nin bir an önce tamamlanması için taleplerini iletti.

Sameks Ocak Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) OCAK ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Alan: 'Elazığ Sahipsiz Değil'

İlimizin başarılı gazetecilerinden Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'Ayrıntı' programına konuk olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Sahipsiz Elazığ' söylemine sert tepki gösterdi.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Yeniden Tekin Gürkan Oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlığa Tekin Gürkan seçildi.

Toplam 116 haber.