Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'ten öğrencilere davet

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş üniversiteye yeni başlayacak öğrencileri Fırat Üniversitesi'nde davet etti.

PAYLAŞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş YKS’nin ardından tercih yapacak adayları TBMM’de yaptığı konuşmada Türkiye’nin ilk 10 üniversitesi arasında gösterilen Fırat Üniversitesi’ne davet etti.

Milletvekili Keleş mecliste yaptığı konuşmada, “Açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre, Elazığ’ımızdan bir Türkiye birincisi, bir de Türkiye sekizincisi çıkmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kıymetli Gençler; Şimdi üniversite eğitimine başlamak için tercih yapma zamanı. Bu tercih aşamasında sizleri, mezunu olmaktan gurur duyduğum ve uzun yıllar akademisyen olarak görev yaptığım, Elazığ’ımızın gözbebeği Fırat Üniversitesi'ne davet ediyorum" dedi. 

Açıklamasının devamında Milletvekili Keleş, Fırat Üniversitemiz, URAP verilerine göre Türkiye’nin en iyi ilk 10 üniversitesi arasında,YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilen 20 devlet üniversitesinden biri ve dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Ülkemizden en çok akademisyeni bulunduran ikinci üniversitedir" şeklinde konuştu.

Sosyal Meyda hesapları üzerinden de çağrısını yineleyen Keleş, "Sevgili Gençler, Fırat Üniversitemiz; eğitim kalitesiyle, modern altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla, sizlere en güzel şekilde eğitim olanağı sağlayacaktır. Hayatınızın bu önemli döneminde vereceğiniz kararların sizlere başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Unutmayın, tercihleriniz geleceğinizi belirler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN