Milletvekili Keleş: Bizmişen ve Yemişlik mahalleleri aile sağlığı merkezlerine kavuşuyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezleri yapım işi ihaleleri gerçekleştirildiğini duyurdu

PAYLAŞ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ'da yapımı planlanan Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Keleş, 24 Ocak 2020'de Elazığ’da meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından inşa edilen konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi'nin yeni bir yerleşim merkezi haline geldiğini belirtti.

Milletvekili Keleş, Güneykent Mahallesi'nin artan nüfus ve değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, bu bölgede sağlık yatırımlarının öncelikli olduğunu ifade etti.

Bu çerçevede, Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri projelerinin titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Milletvekili Keleş, 2024 Mart ayında proje çizimleri onaylanan Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin 23 Temmuz 2024, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin ise 31 Temmuz 2024 tarihinde yapıldığını duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN