Güncel

Güncel Haberleri

Ulaş: 'Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım'

Velilerin okul alışverişlerini yerel esnaftan yapmasını isteyen Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Tüm kazancı bu şehre yatırım olarak geri dönen yerel esnafımıza Elazığlı vatandaşlarımız sahip çıkmalı ve alışverişlerinde tercihlerini yerel esnaftan yana kullanmalı” dedi.

Elazığ Belediyesi yeni bağlantı yolları açmaya devam ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir genelinde yol bakım, onarım ve yeni bağlantı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin Otomobili TOGG Seri Üretim Sürecinde…

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile TOGG Gemlik Tesislerinde bir araya geldi. TOGG’nin serüveninin ve geldiği noktanın değerlendirildiği toplantıya Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da katılarak, tesiste Başkan Hisarcıklıoğlu ile birlikte incelemelerde bulundular.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Tarihi Çarşıda Çalışmalar Hızla İlerliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 'Ticaret Doğduğu Sokaklara Geri Dönüyor Projesi' kapsamındaki 'Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ne ilişkin yapım çalışmaları başladı.

Başkan Şerifoğulları, Kent Meydanı Projesinde Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapı devam eden Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elazığ Belediyesi Yelek ve Yaka Kartı Olmayan Hurda ve Atık Toplayıcılarına Yaptırım Uygulayacak

Elazığ Valiliği, geçtiğimiz günlerde kontrolsüz hurda ve kağıt toplama faaliyetlerini önlemek amacıyla mücavir alan sınırları içerisindeki hurda ve atık malzeme toplayıcılarına Elazığ Belediyesi'nden yelek ve yaka kartı alma şartı getirmişti.

Başkan Arslan, Gazeteciler Bayramını Kutladı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayımladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Demirci: 'Basın Bayramını Kutluyorum'

Ziver Holding ve Ziver Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 'Basının 24 Temmuz Gazeteciler Gününü ve Bayramını kutluyorum'dedi.

Toplam 1757 haber.