Güncel

Güncel Haberleri

Elazığ’da Yeşil Mutabakat Farkındalık Toplantısı

Avrupa Yeşil Mutabakatı (AYM) kapsamında öngörülen Sınırda Karbon Düzenlemesinin (SKD) Türkiye’den Avrupa Birliği’ne (AB) ihracat yapan sektörler üzerine olası etkisinin değerlendirileceği “Yeşil Mutabakat Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” 15 Eylül 2022 tarihinde Elazığ TSO Akademik Danışmanı Doç.Dr. İzzet Taşar’ın sunumuyla Elazığ TSO Konferans Salonunda Saat: 15.30 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Sadak: 'Geçmişe düşmanlık şuursuzluktur'

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP Parti meclisi Üyesi Nevaf Bilek’in açıklamalarına Elazığ Akıncılar Derneği’nden sert tepki geldi.

Başkan Şerifoğulları: "Elazığ'ımıza yakışan terminal binasını hizmete sunacağız"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehir genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmek üzere inceleme gezilerine devam ediyor.

Elazığ TSO Başkanı Arslan'dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 12 Eylül 2022 tarihinde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük bir heyecanla başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Elazığ İl Özel İdare, Yeni Sulama Projelerini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, yeni sulama projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Elazığ İl Özel İdaresi, merkeze bağlı Körpe, Karaçavuş ve Harmantepe Köyü’nde tamamladığı sulama projesi ile toplamda 900 dönümlük alan sulanabilecek.

Başkan Yıldırım'dan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Milyon Yavru Sazan Sularla Buluşacak

Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Bakanlığımız Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri YILMAZ, İl Müdürümüz Ali KILIÇ ve birçok davetlinin katılımıyla İl Müdürlüğümüz Keban Su Ürünleri Üretim Tesisi’nde balıklandırma etkinliği düzenlendi.

Palu’da Bakım Onarım Çalışmaları Sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi Palu ilçesinde dört köyde kilitli parke çalışmasının yanında asfalt bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Elazığ İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler merkez köylerde gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak ilçelerde de çalışmalarını devam ettiriyor.

Elazığ Belediyesi Traktör Esnafları Sitesi’nde Çalışmalar Tamamlanmak Üzere

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, traktörcü esnafını tek çatı altında toplamak ve daha modern bir ortamda ticaret yapmalarına imkân sunmak amacıyla projelendirdiği Elazığ Belediyesi Traktör Esnafları Sitesi’nde inşa çalışmaları tamamlanmak üzere.

Edebiyat Atölyesi Başvuruları 9 Eylül’e Kadar Uzatıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi tarafından vatandaşların yazarlık ve edebiyat konusundaki yeteneklerini desteklemek ve onların kalem tecrübelerini geliştirmek amacıyla “Şiir-Hikâye-Roman” alanlarında düzenlenen Edebiyat Atölyesi çalışma başvuruları yoğun talep üzerine uzatıldı.

Elazığ’da Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerine Büyük Destek

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen "Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel Projesi" kapsamında Elâzığ İlinde uygulanan 5 alt proje kapsamında TAGEM Daire Başkanı Dr. Süleyman ASLAN ve Koordinatör Dr. Serdar YAĞCI İl Tarım ve Orman Müdürü Ali KILIÇ'ı ziyaret ederek, uygulanan proje Tunceli İli Pülümür yaylasında incelendi.

Elazığ TSO Kalite’de Başarısını Sürdürüyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından Elazığ TSO’da bir gün süren TSE – EN - ISO 9001:2015 Belge Yenileme Tetkiki başarıyla tamamlandı. Tetkikte bir değerlendirmede bulunan Demirtaş, Elazığ TSO’nun kalite yolculuğuna şahit olduğunu belirterek, “Oda Yönetim Kurulu ve Profesyonellerinin ortaya koydukları bu çalışmalar ve hizmetlerden büyük bir mutluluk duymaktayız…” dedi.

Elazığ’da altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Başkan Şerifoğulları: “Bu sorunu vatandaşlarımızla omuz omuza vererek çözüme taşıyacağız”

TEKNOFEST’TE İpek Yolu Gençlik Merkezi Roket Takımı 2 Ödül Birden Aldı

Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Cumhurbaşkanlığı Himayesinde ki İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde iki ödül birden alarak, başarılarına bir yenisini ekledi. İpek Yolu Gençlik Merkezi TEKNOFEST 2022'de 'Roket Yarışması Orta İrtifa Kategorisi'nde "Türkiye 3.'lüğü Ödülü" ile "En İyi Sunum Ödülü" verildi.

Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalıdır…

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu…

Arslan: 'Enerjiye yapılan zamlar iş dünyası ve toplumun tümünü olumsuz yönde etkileyecektir'

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 01 Eylül 2022 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacağı açıklanan Elektrik ve Doğalgaza yapılan yüzde 50 zammın enflasyonu artıracağını ve iş dünyasının tümünü olumsuz yönde etkileyeceğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

Elazığ Belediyesi tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Elazığ Belediyesi'nin TEKNOFEST’te Desteklediği 13 Takım Finale Yükseldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Teknoloji Takımları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te farklı kategorilerde finale kaldı. 39 farklı kategorinin yer aldığı teknoloji yarışmalarında 600 bine yakın yarışmacının arasından finalist olan Fırat Üniversitesi öğrencileri, bütün Elazığlıları gururlandırdı.

Toplam 1757 haber.