Güncel

Güncel Haberleri

Akın: ‘Maden İhalesi İptal Edilmeli'

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Maden ilçesinde vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerde bulundu

Şehrin uzun yıllardan bu yana beklediği meydan ve yer altı otoparkı projesinde sona gelindi.

Dumandağ’dan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TRB1 Bölge Planı Çalıştayları Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2024-2028 Bölge Planı hazırlık çalışmaları kapsamında bölge illerinde “Bölge Planı Çalıştayları” düzenlendi.

Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminal Binası'nın İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde şehrin gelecek vizyonuna değer katacak bir konseptle yapımına başlanılan Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali inşaatında u seviyelerine gelindi.

Kent Konseyi’nde Hayata Geçirilen Çalışmalar Konuşuldu

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu ve yürütme kurulu üyeleri Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısında bir araya geldi. Toplantıda yapılan ve hayata geçirilecek olan projeler konuşuldu.

Kitap Fuarı Onbinleri Ağırladı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kitap Fuarı, 150 bine yakın ziyaretçi ağırladı.

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tanışma Toplantısında bir araya geldi

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tanışma toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Baskil ve Kömürhan bölgesindeki Parçikanlılar aşiret mensuplarıyla bir araya gelindi.

Ekinözü Köyü’nde BSK Sıcak Asfalt Çalışmaları

Elazığ İl Özel İdaresi Tarafından, Kovancılar Ekinözü köyünde BSK sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı.

Cem Evleri'ne Yapılan Destekler Açıklandı

Elazığ Valiliği, Cem evlerine yapılan bakım ve onarım çalışmalarını açıkladı.

Sahte İçki Operasyonu Düzenlendi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda U.K. ve V.A isimli şahısların sahte alkol ürettiği bilgisine ulaşıldı.

4. Grup Maden Sahaları 14 Kasım’da İhale Edilecek

Elazığ, Sivas ve Malatya’da 4. Grup Maden Sahaları, ara ürün üretimine yönelik tesis kurulması şartı ile 14 Kasım’da ihale edilecek.

3 Köyün Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Tadım, Sarıçubuk ve Gümüşbağlar köylerinde hak sahibi olan afetzedelerin konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Açılışa Hazırlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte şehre kazandıracakları iki kent meydanı ve yer altı otoparkı çalışma sahalarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fırat Üniversitesi’ne Ödül

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan araştırmalar neticesinde Fırat Üniversitesi “2022 Üstün Başarı Ödülleri” töreninde yılın doktora tezi ödülüne layık görüldü. Türkiye’de sadece 4 üniversitenin aldığı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Selçuk Tüfenkçi, adaylığını açıkladı

Tüfenkçi Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Selçuk Tüfenkçi, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri için adaylığını açıkladı.

Başkan Gürkan Girişimci Kadınlarla Buluştu

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, kadınların iş dünyasında daha aktif olabilmesi için onlarla birlikte yol yürümek istediklerini söyledi.

Şekerdağ: 'Duyulan güven ve gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, açıklamalarda bulundu.

4. Kitap Fuarı başladı

Elazığ Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 4. Kitap Fuarı kapılarını açtı

Toplam 1757 haber.