Güncel

Güncel Haberleri

Elazığ Belediyesi Halk Korosu’na Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Halk Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ilk konserini, Elazığlılar için gerçekleştirdi.

Elazığ İl Özel İdare işçi kuraları çekildi

Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş’de istihdam edilecek 30 geçici personel İl Genel Meclisi toplantı salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Elazığ TSO 2018/2022 Dönemi Son Meclis Toplantısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi.

O-IOHS Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Yürütülen, AB ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finanse edilen, Online İnteraktif ISG Uygulamalarının Türkiye’de ilk pilot uygulama olarak maden, mermer ve taş ocakçılığı sektöründe gerçekleştirilen “Çevrimiçi Etkileşimli İSG Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projesi” kapanış Toplantısı, Proje Koordinatörü Defne Yıldırım, Proje Eğitim Sorumlusu Osman Seçgin, proje ekibi ve İSG Uzmanlarının katılımıyla gerçekleşti..

Prof. Dr. Yasemin Açık: 'Organ bağışı ile bir insanı hayata bağlayabiliriz'

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Başkan Yıldırım'dan Konut Fiyatlarıyla İlgili Açıklama

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, belirlenen deprem konutları ve iş yerlerinin fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bisiklet yolu yeniden açıldı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın öncülüğünde Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerle Elazığ'da depremin izleri siliniyor.

Solunum Cihazına Bağlı Hastaya Jeneratör Desteği

Fırat EDAŞ, Elazığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinde gerçekleşen planlı kesintiyle enerjisiz kalacak bölgede solunum cihazına bağlı hastaya jeneratör desteği sundu

Elazığ Belediyesi, Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehrin altyapı problemini çözüme taşıyan altyapı yenileme çalışmaları, belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Halk Korosu Konserine Davet

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Halk Korosu, ilk konserini vermeye hazırlanıyor.

EBEGEM'den Kariyer Planlama ve İş Arama Becerileri Eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından gençlere yönelik sertifikalı “İŞKUR İş Kulübü-İş Arama Becerileri Eğitimi” düzenlendi.

Arıcılar Mazot Desteği Bekliyor

Bu yıl bal üretiminde verim düşüklüğü yaşandığını belirten Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Fırat Canbay gezginci arıcılık yapanlara nakliye konusunda destek verilmesini istedi.

Oda Başkanlarından Ankara Çıkarması

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ve Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut Ankara'ya giderek bir dizi görüşme ve temaslarda bulundular.

ETSO Başkan Adayı Şekerdağ'dan, Başkan Çakmakçı'ya Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Kuyumcular Oda Başkanı Fikret Çakmakçı’yı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

Üstat Osman Bulut’a Vefa

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Prof. Dr. Çoban'dan 'Maden'in Kurtuluş Planı'

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban “2023 Türkiye, 2034 Elazığ” sloganıyla başlatmış oldukları çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Çoban’ın bu haftaki proje dosyası en eski yerleşim biri olan Elazığ’ın Maden İlçesi ile ilgili.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları Altyapı Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediyesi, şehrin geleceğine yönelik güçlü adımlardan biri olarak şehir merkezi genelinde başlattığı altyapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi, Ataşehir'de Kapsamlı Temizlik Yaptı

Elazığ Belediyesi, bu hafta Ataşehir Mahallesi'nde tüm ekip ile kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Ziver Holding'ten Dev Bir Eser Daha

Malatya ile Sivas illerini birbirine bağlayan Malatya Hekimhan Karayolu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle hizmete sunuldu.

Toplam 1757 haber.