Güncel

Güncel Haberleri

Aktaş, Cumhuriyet Meydanı'nı Gezdi

Emniyet Genel Müdürü Emniyet Genel Müdürü Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Aktaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve açılış için artık gün sayan Cumhuriyet Meydanı'nı gezerek Başkan Şerifoğulları'ndan proje hakkında bilgi aldı.

Evsen’den EYT Açıklaması

Elazığ Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen, esnafların EYT konusunda mağdur edilmemesini talep etti.

Otobüs Sefer Güzergahları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

YRP MKYK üyesi seçilen isimleri tanıttı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında Parti MKYK'sına seçilen Elazığlı isimler tanıtıldı.

Işıkver'den Teşekkür Mesajı

Elazığ'a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanından '2023'e doğru Aday Belli, Karar Net' mitingi düzenledi. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver miting sonrası açıklamada bulunarak, 'Bozkurtlarımıza minnet ve şükranlarımı arz ederim' dedi.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Güneykent Mahallesi Sakinlerini Dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, beraberindeki heyet ile birlikte TOKİ Konutlarının kurulduğu Güneykent Mahallesi’nde vatandaşları dinledi, ev ziyaretlerinde bulundu.

Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’in Babası Zeki Sekin Hayatını Kaybetti

İzmir Adliyesi’ne yapılan hain saldırıda teröristlere beylik tabancasıyla karşılık veren ve kahramanca mücadelesi sonucunda şehit olan Fethi Sekin’in Babası Zeki Sekin, hayatını kaybetti

Milletvekili Ağar esnafları ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Elazığ TSO'da İdris Alan dönemi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde mutlu sona İdris Alan ve yönetimi ulaştı

Demirci Yürekleri Isıttı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ Hicret Mahallesi TOKİ sakinlerinin birikmiş doğalgaz borcunu ödeyerek yüzlerce vatandaşımızın içini ısıttı.

Göçerlerin Kış Aylarında Yaşadığı Sorun Çözülüyor

Kovancılar’da, Beritanlı vatandaşlar ve Hayvancılıkla Geçinen Göçerlerin talepleri doğrultusunda kışın Kullanılmak Üzere 100 bin küçükbaş hayvan barınma kapasitesine sahip yeni bir tesis yapılacak.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5174 sayılı TOBB kanunu gereğince 2022-2026 dönemi Organ seçimleri 12 Kasım 2022 tarihinde Koç İlköğretim Okulu’nda 1.Merkez Seçim Kurulu gözetiminde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Yasadışı avcılık yapan 3 şahsa ceza

Elazığ'da yasadışı avcılık yapan 3 şahsa Doğa Koruma ve Milli Parklar ekibi tarafından idari işlem uygulandı.

Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik Ve Ticaret Merkezi İçin İmzalar Atıldı

Elazığ Belediyesi İle Elazığ Ticaret Borsası ortaklığında yapılacak olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik Ve Ticaret Merkezi Projesi için imzalar atıldı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatının yüzde 32'sinin tamamlandığını açıkladı.

Elazığ Belediyesi Yeni İmar Yolunda Çalışmalarını Tamamladı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi

İstanbul Maltepe’de düzenlenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı sona erdi

Demirbağ, Erimli Beldesi'ni ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’da ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor.

Toplam 1757 haber.