Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Zabıta Karakolu ve Cemiloğlu Parkı'nda İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye tarafından yapımı devam eden projelerin inşa çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Güneykent TOKİ Minibüs Seferleri Başlıyor

Elazığ’da Güneykent (Yemişlik) TOKİ konutları için, minibüs seferleri başlıyor

Birlik Haber Sen 600 imza topladı

Memur-Sen'e Bağlı Birlik Haber-Sen üyeleri PTT’de idare hizmet sözleşmesi ve TRT’de özel hukuka tabi personellerin kadroya alınması için imza topladı. Sendika iki kurumdaki üyeleri için talep ettiği kadro için topladıkları 600 imzayı, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na gönderdi.

1,5 kilo esrar ele geçirildi

Elazığ'da jandarmanın yürüttüğü devriye faaliyetlerinde uyuşturucu bulunduran 2 kişi yakalandı.

TCDD Elazığ'da 2 işçi alacak

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Elazığ’da toplam 2 süreli işçi alımı yapacak.

Elazığ Belediyesi’nden Şehre Yeni Bir Yatırım Daha

Elazığ Belediyesi İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapım İhalesi, 6 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi, Yolcu Dostu Otobüs Duraklarını Hizmete Sunuyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında bulunan ve "11 Ana Başlıkta 100 Proje" kapsamında yer alan "Yolcu Dostu Otobüs Durakları" projesi şehrin farklı noktalarında hayata geçiriliyor.

Demirbağ ve Yıldırım Yemişlik’te Sorunları Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Ocak Elazığ depreminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un koordinesinde Elazığ'da yapımı tamamlanan Yemişlik Mahallesi TOKİ Konutlarında, vatandaşlarla bir araya geldi.

TYB Elazığ Şubesi Yılın Şubesi Seçildi

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında resmi açılışını yaparak faaliyetlerine başlayan TYB Elazığ Şubesi başarılı çalışmaları ile TYB Genel Merkezi tarafından yılın şubesi seçilerek berat ile ödüllendirildi.

Demirbağ: 'Bir Gece Ansızın Gelebiliriz!'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahraman Ordumuz tarafından başlatılan Pençe Kılıç Operasyonu'yla ilgili bir açıklama yayımladı

Şorşor Deresi 2. Etap Yapım İşi İhaleye Çıkıyor

Elazığ'ın yağmur ve taşkın sularını Keban Baraj gölüne aktaran Şorşor deresinin ıslahı için yapılan 2. Etap çalışmaları, ödeneğin bir türlü gelmemesi nedeniyle durmuştu.

ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş Oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 12 Kasım tarihinde meslek komitesi seçimlerine gitmişti.

SGK İl Müdürü Erman'dan 'Borçlanma' açıklaması

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, SGK’ya yapılan borçlanma primleri hakkında bilgi verdi.

Bakan Kirişci: ‘Kırsalın Kalkınması İçin Büyük Çalışma İçerisindeyiz'

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi Kapanış Programına katıldı.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Engelli Haklarına Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

Engelli vatandaşlarımız için sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yapıldığı Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

ES Elazığspor’da Cüneyt Biçer dönemi

Teknik Direktör Ramazan Çelik’le yollarını ayıran ES Elazığspor, son olarak Eskişehirspor’u çalıştıran Cüneyt Biçer’le anlaşmaya vardı.

Elazığ'da sosyal konutların kura tarihi belli oldu

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi kapsamında Elazığ’da yapılacak sosyal konutların kurası 23 kasım Çarşamba günü çekilecek.

OSB Tekstilkent Projesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Valisi Ömer Toraman başkanlığında yapımı devam eden OSB Tekstilkent Endüstri Park Prestij Projesi toplantısı gerçekleştirildi.

ETSO'da seçim tarihleri belli oldu

Geçtiğimiz gün seçimlerini gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni bir seçim heyecanını yaşanacak. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimle başkan, meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek

Toplam 1757 haber.