Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Apak: 'Kapsayıcı Bir Kamu Düzeninin Tesisi İçin Mücadele Ediyoruz'

3 Aralık Engelliler Gününde Elazığ Memur Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Savaş Apak açıklama yaptı. Apak; 'kapsayıcı bir kamu düzeninin tesisi için mücadele ediyoruz' diye konuştu.

Engelsiz Yaşam Merkezi Açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi, resmi açılış töreni 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirilecek.

FÜ İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Minikler İçin Etkinlik

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında iyiliğe uçanlar anaokulu öğrencileri, deprem tatbikatı yaptı. Öğrenciler daha sonra, fidan dikti.

İş İnsanı Esat Aktaş'tan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Esak Alüminyum A.Ş ve Aktaş Cam & Pvc Yönetim Kurulu Başkanı Esat Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Elazığ Belediyesi Gençlik Korosu, Yeni Yeteneklerini Bekliyor

Elazığ Belediyesi; halk müziğini yaygınlaştırmak, yeni nesillere sevdirmek ve yaşatmak adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik Korosu’na gönüllü olarak katılacak genç yetenekler arıyor.

Baltaşı ve Yeşilbayır'da Yeni Sulama Projeleri Tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi, Palu ilçesi Baltaşı ve Yeşilbayır Köylerinde yeni sulama suyu projelerini tamamlayarak hizmete sundu.

MÜSİAD’da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta; Elazığ Teknova (2.osb)Müdürü İlkay Akcan konuk oldu.

Elazığ Ticaret Borsası'ndan Öğrencilere Giyim Yardımı

Elazığ Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, öğrencilere yönelik her yıl gerçekleştirdiği yardımları, bu yıl da gerçekleştirerek 7 - 18 yaş grubundaki çeşitli okullarda eğitim gören öğrencilere, ayakkabı ve mont yardımı yaptı.

Hazar’da köpekleri ölüme terk ediyorlar

Hazar Gölü kıyısına bırakılan yüzlerce köpek ölüme terk edildi. Kendi imkanları ile başıboş bırakılan köpek ve kedilere baktığını belirten Mithat Doğan, "Belediyeye başvurdum dikkate almadılar, hayvansever örgütler ise şov peşinde'' dedi.

Fırat EDAŞ aydınlatma çalışmalarını tamamladı

Elazığ’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), aydınlatma çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

Şehit Yusuf Ataş Parkı'nın İnşa Çalışmaları Sürüyor

Kovancılar Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şehit Yusuf Ataş Parkının inşa çalışmaları sürüyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Üniversite Öğrencilerine Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziver Holding Ülkemizde Bir Esere Daha İmza Attı!

Konya – Karaman karayolu Eğiste Hadimi Viyadüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı…

Yurtbaşı Belediyesi’nden Görkemli Açılış

Yurtbaşı Belediyesi’nin yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Görür: 'Elazığ Depremini Defalarca Söyledim'

Deprem uzmanı hemşehrimiz, yer bilimci Prof. Naci Görür, İstanbul’da beklenen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Görür, deprem beklentisini 24 Ocak Elazığ Depremi üzerinden verdi. Görür, , "Elazığ'da deprem olacağını defalarca söyledim, dinlemediler" dedi.

Şehit Öğretmenlerimiz Anısına 'Resim Sergisi'

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında şehit öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan sergi, törenle açıldı.

Elazığ İl Özel İdare, Elazığ OSB'ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ne bir teknik gezi yaparak, üretim yapan firmalarda incelemelerde bulundular.

Başkan Yıldırım’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kent Konseyi Kasım Ayı Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Elazığ Kent Konseyi Kasım ayı yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu bugüne kadar yapılan ve bundan sonra ilin gelişimi ve tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalara değindi.

Toplam 1757 haber.