Güncel

Güncel Haberleri

Ali Özcan: 'Beni Bağımsız Aday Olmak Zorunda Bırakmasınlar'

Eski CHP İstanbul Milletvekili Elazığlı Ali Özcan, düzenlenen toplantıda partilileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Balık: 'Devletin Babalığını 24 Ocak Elazığ Depreminin Ardından Gördük'

Milletvekili Balık, 24 Ocak Elazığ depremine değinerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların depremden hemen sonra Elazığ’da olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Meydanı'na Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında olan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda çalışmaların 95'i tamamlandı.

Elazığ TSO, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Üst Kurul Delegelerinden oluşan heyet ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Güneykent Mahallesi Semt Pazarına Kavuştu

Depremin ardından yapılan konutlarla birlikte Elazığ’ın 41. Mahallesi olan Güneykent uzun bir sürenin ardından semt pazarına kavuştu. İlk pazarın kurulduğu Yemişlik 8.etap’ta vatandaşlar alışverişlerini yapma imkanı buldu.

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları, Çalışmaları İnceledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2. Organize Sanayi Bölgesi ile Kuzey Çevre Yolu arasındaki bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

3 Köyün Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Cevizdere Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 08 Aralık 2022– 13 Ocak 2023’te Gölköy Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 09 Aralık 2022–16 Ocak 2023’te ve Bağlarca Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 12 Aralık 2022– 18 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları, Ulukent Mahallesinde Kadınlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver Kadının Olduğu Her Yerdeyiz sloganı ile başlattıkları proje çerçevesinde Elâzığ’daki kadınlarla bir araya geliyor.

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları’ndan Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Başkanlık görevine seçilen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Karakoçan’daki Öğrencilere Yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile Karakoçan’daki dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Jandarmadan öğrencilere trafik güvenliği eğitimi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilere yönelik trafik güvenliği eğitim verildi.

İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi İhalesine Katılan Firmalar Belli Oldu

Elazığ Belediyesi tarafından en kapsamlı çevre yatırımı olarak hayata geçirilecek İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapım İhalesi gerçekleştirildi.

'Kırk Yıl Hatır Bırakmaya Geldik' Projesi

AK Parti Elazığ Kadın Kolları, 1 numaralı sandık çalışmasını tamamladı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, sandık çalışmalarının tamamlanmasıyla, yerelde 2023'e doğru "Kırk Yıl Hatır Bırakmaya Geldik" projesini hayata geçirdikleri söyledi.

Kovancılar Tekstilkent'e kavuşuyor

Kovancılar Belediyesi Tekstilkent Atölyesi'nin yer teslim protokolü imzalandı.

1. Amatör’de ilk yarı bitti

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 9. Hafta maçlarıyla sezonun ilk yarısı sona erdi

‘Siber Vatan’ Programı Protokolü İmzalandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ile Fırat Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenecek 'Siber Vatan' programının protokolü imzalandı.

Milletvekili Balık: 'Kadın Milletvekili Sayısı 104’e Yükseldi'

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları ve Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 88. yıl dönümü Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Havabulut, zincir marketlere sert tepki gösterdi

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, zincir marketlere sert tepki gösterdi.

‘Gazeteci; kamuoyunu aydınlatmalı, karartmamalı!’

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, gazeteciliğin hassas ve kutsal bir meslek olduğunu vurguladı.

Toplam 1758 haber.