Güncel

Güncel Haberleri

Doğalgaza Yüzde 16 indirim

BOTAŞ, sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğalgazın toptan satış fiyatına yüzde 13,30 ile yüzde 17,22 oranlarında indirim yapıldığını duyurdu..

Milletvekili Balık: 'Elazığ'ın Taleplerini Bakan Kirişci'ye İlettik'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile bir araya geldi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, Elazığ'ın En Yeni Pazar Yerini Gezdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'ın yeni yerleşim alanları olan Yemişlik ve Bizmişen Mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaflarla buluştu.

Milletvekili Bulut: ‘Su Ürünleri Araştırma Enstitüsünü Güçlendirdik’

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü laboratuvarlarını tüm araç gereçleriyle birlikte yenilediklerini söyledi.

Milletvekili Bulut'tan ‘Kömürhan Köprüsü' açıklaması

Ak Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tünellerinden şimdiye kadar geçen araç sayısını açıkladı.

2023 yılı SOGEP proje fikri alınmaya başlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) proje fikri önerilerini almaya başladı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi.

Alan: 'Yüce Allah ilimizi ve ülkemizi büyük afetlerden korusun'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Depreminin yıldönümü vesilesi ile bir mesaj yayımlayarak olası depremlerde alınacak hasarın en aza indirgenmesi adına teyakkuzda olunması gerektiğini ifade etti.

HÜDA PAR Elazığ’da Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

HÜDA PAR Genel İdare Kurul Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıldönümünde depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti.

Depremin Üçüncü Yılında Aksa Elazığ Doğalgaz’dan Açıklama

Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz, tüm Türkiye’yi derinden sarsan 2020 Elazığ depremi sonrası vatandaşların doğal gaz konforunu ve ekonomisini sorunsuz bir şekilde yaşaması için operasyonlarını kesintisiz sürdürüyor. Üç yıllık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Aksa Elazığ Doğalgaz, titizlikle yürüttüğü kaçak tarama incelemelerinden okullara güvenli gaz arzının sağlamasına ve doğal gaz şebeke hattının genişletilmesine kadar bir dizi faaliyetiyle ilgili açıklamada bulundu.

Bulut: ‘2. OSB’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor’ 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,“ Elazığ’a 2. Organize sanayi bölgesi kazandırdık. 2. OSB’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”dedi.

Bulut: 'Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Hizmet Binasını Yeniliyoruz'

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Hizmet Binasının yenileneceğini duyurdu.

Başkan Şerifoğulları'ndan '24 Ocak Depremi'nin 3. Yıl dönümü' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üçüncü yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

'Gereksiz antibiyotiklerden kaçınılmalı'

Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Yenidoğan Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa AYDIN, çocuklardaki enfeksiyon hastalıkları ile ilgili bilgiler verdi

Elazığ Belediyesi, İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarına kış mevsiminde de devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintileriyle İlgili Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından şehirde kısa süreli yaşanan su kesintilerine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Başkan Şerifoğulları: 'Mübarek Üç Aylara Kavuşmanın Sevincini Yaşıyoruz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Üç Aylar'ın başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti'nin Kurulduğu Gün Doğan Semih'ten Başkan Yıldırım'a Ziyaret

AK Parti'nin kurulduğu tarih olan 14 Ağustos 2001 günü doğan Semih Özlü, AK Parti'ye üye oldu.

Mübarek Üç Aylar 23 Ocak Pazartesi Günü Başlıyor

Milyonlasa Müslümanın beklediği üç aylar başlıyor. Recep, Şaban ve Ramazanı içine alan aynı zamanda Regaip, Miraç, Berat kandilleri ile kadir gecesi gibi özel geceleri de kapsayan üç aylar 23 Ocak Pazartesi günü başlayacak

Toplam 1758 haber.