Güncel

Güncel Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Elazığ Belediyesi'nden Bir Başarı Daha

Elazığ Belediyesi ilimizin sıfır atık belgesini almaya hak kazandı.

MHP İl Teşkilatı Esnaflarla Bir Araya Geldi

MHP Elazığ İl Teşkilatı, “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı kapsamında esnaf ile bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ’da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı.

Elazığ Belediye Meclisi, Şubat Ayı Oturumlarına Başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Şubat ayı oturumlarına birinci birleşim ile başladı. Oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşüldü.

Bulut: ‘3.200 Kişiye İstihdam İmkânı Sağlanacak’

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Fırat Kalkınma Ajansı destekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kayıp Mustafa Yılmaz’ın Kayınpederi Gözaltına Alındı

ATV ekranlarında yayınlanan, Müge Anlı’nın sunduğu ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında Elazığ’ın Palu İlçesi’nde yaşanan kız kaçırma olayının ardından kaybolan Mustafa Yılmaz olayı konu olmuştu.

Kursiyer Kadınlar Elazığ Belediyesi’nin Proje Alanlarını Gezdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadın kursiyerler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulan bazı proje alanlarını gezdiler.

İnternet haber siteleri için yeni bir dönem başlıyor

Resmi ilan ve reklamların gazete, dergi ve internet haber sitelerinde yayımını düzenleyen Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlandı. Sektör temsilcileri ile Kurumun tüm paydaşlarının görüşü alınarak geniş katılımlı müzakereler sonucunda hazırlanan Yönetmelik, resmi ilan ve reklam yayımında internet haber sitelerini de içerisine alan yeni dönemin başlangıcı olacak önemli kararları içeriyor.

AK Parti Milletvekilliği Adaylık Süreci Başlıyor 

AK Parti'nin, 2023 yılı 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçim öncesinde aday adaylarının adaylık sürecini belirlemek için 18-19 Mart'ta temayül yoklaması yapması bekleniyor.

Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Bulut: 'Elazığ Havalimanı Türkiye’nin Öncelikli Havalimanları Arasına Girdi'

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Havalimanı’nda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ İl Özel İdare, sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri köy köy gezerek, iklim koşulları dolaylısıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için mama dağıtımına başladı.

Bulut: 'Harput İl Yolu Birinci Etabı Tamamladık'

Elazığ trafiğini ve çevreye bağlı gelişen trafiği rahatlatmak için projelendirilen Harput İl Yolu (Kuzey Çevre Yolu) hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, üç etaptan oluşan projenin birinci etabının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

Milletvekili Bulut: ‘İpek Yolu Geleceğin Projesidir’

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Türkiye’de birtek Elazığ’da bulunan İpek Yolu Gençlik Çalışmaları Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yunus Evliyaoğlu TV SEN Genel Başkanlığına Seçildi

Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Olağan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarından, Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu, Genel Başkanlığa seçildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü’ne Aydın Polat Atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü görevine Aydın Polat atandı.

Elazığ Belediyesi Tarafından Okullar Arası 'Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası' Düzenleniyor

Elazığ Belediyesi, çevre bilincini geliştirmek amacıyla okullar arası “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası” düzenliyor.

Milletvekili Bulut: ‘Yaşanan Dönüşüm ve Değişimi Gözle Görmek Mümkün’

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 6. Bölge teşviklerinden ilimizin yararlanmasıyla birlikte organize sanayi bölgesinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini söyledi.

Toplam 1758 haber.