Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Alan: 'Sürecin Takipçisiyiz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yaşanılan deprem faciası ile alakalı bir açıklama yaparak sürecin takipçisi olunacağını vurguladı.

Elysium'dan Açıklama

Elysium Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu, Elysium projesinin, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Elazığ Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Akademisyenleri tarafından yerinde ve detaylı olarak incelendiğini ve incelemeler neticesinde projenin taşıyıcı sistemi bakımından “hasarsız” olduğuna ilişkin rapor verildiğini duyurdu.

AK Parti İl Başkanlığı Baskil’e Yardım Tırı Gönderdi

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Malatya’dan Baskil İlçesine yerleşen depremzede vatandaşlara yardım tırı gönderdi. Yardım tırı, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’a teslim edildi.

Ziver Vakfı Baskil’deki Depremzedeleri Unutmadı

Yaşanılan deprem felaketinin ardından enkaz kaldırma, gıda ve erzak dağıtımıyla afetzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam eden Ziver Vakfı koordineli bir şekilde çalışmalarına sürdürüyor.

Bir Oyuncak da Sen Ver

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Elazığ'a gelen ve KYK yurtlarında konaklayan depremzede çocuklar için oyuncak kampanyası başlatıldı.

Yıldırım: 'Depremin yaralarını dayanışmayla sarıyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının dayanışmayla sarıldığını belirterek, büyük bir yardımlaşma örneği sergileyen Elazığ halkına özverili davranışlarından ötürü teşekkür etti. 

Demirci, Minik Berat’ın Çabasına Kayıtsız Kalmadı

Türkiye'de 10 ilde yakıma neden olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerden sonra Malatya'ya gitmek üzere Elazığ'a gelen CHP Milletvekilleri Candan Yüceer ve Nurhayat Kayışoğlu, CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol ile beraber Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne gelen depremzedeler ile bir araya geldi. Erol, Şehir hastanesinde Başarılı Bir Organizasyon Olduğunu söyledi.

Milletvekili Ağar, deprem bölgesi Malatya'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da depremzedelere desteğini sürdürüyor.

Fırat EDAŞ’tan Elazığ’da Elektrik Kesintisi Açıklaması

Fırat EDAŞ, Elazığ’da elektrik kesintisinin yaşanması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Elazığ’da elektrik şebekesi hatlarında arıza bulunmadığı kesintinin zorunlu hale geldiği ifade edildi.

Elazığ İl Protokolü, Yıkımına Başlanan Binaları İnceledi

Elazığ İl Protokolü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Elazığ’da ağır hasar tespiti yapılan ve boşaltılan yapılarda incelemelerde bulundu.

Elazığ GSB, yaraları sarmaya çalışıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lojistik merkezi yapılan Elazığ Gençlik Merkezi’nde depremzedeler için ummalı bir çalışma yapılıyor

Başkan Gülyüz: 'Bu Yapılan İnsanlığa Sığmaz”

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, kiralara zam yapanlara tepki göstererek “Fırsatçılara fırsat vermeyelim” dedi.

Alan, esnafları gezdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 1.Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve Elazığ TSO Eski Hizmet Binası’nda bulunan Üye ve Esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi.

Fırat Elektrik Deprem Sonrası Çalışmalarını Sürdürüyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. faaliyet alanı içerisinde yer alan ve depremden etkilenen 4 ilde bölgeye ilişkin yaptığı açıklamada “6 Şubat 2023 Pazartesi günü, saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan çevre illerin yanı sıra dağıtım bölgelerimizden Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli il merkezleri ve ilçelerini etkileyen 7.7 ve ardından saat 13.24'te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci deprem dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz” dedi.

Prof. Dr. Naci Görür’den Elazığ Açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür Kanal 23 canlı yayınında yaptığı açıklamayla adeta Elazığlıların gönüllerine su serpti. Prof. Dr. Görür yaptığı açıklamada Elazığ’da yeniden büyük bir deprem beklemediğini söyledi.

Milletvekili Bulut: 'Elazığ’ı Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ne Dahil Edeceğiz'

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Kanal 23 Deprem Özel Canlı Yayınına katılarak deprem ile ilgili açıklamalarda bulunarak Elazığ ile ilgili çok önemli açıklama yaptı.

Ziver AİR depremzedeler İçin Uçtu

ZİVER Holding bünyesinde bulunan ZİVER Air, sabahın ilk saatlerinde Şanlıurfa’da yaşayan afetzede vatandaşları İstanbul’a getirdi…

Milletvekili Metin Bulut Mustafapaşa Mahallesini ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği iki büyük depremin ardından Malatya ve Diyarbakır’daki temaslarını tamamlayarak Elazığ’a geldi. Bulut, kent genelinde incelemelerde bulunarak mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

'Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir'

Vatandaşlara yardım çağrısında bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir. Bugün yaraları sarma vaktidir” dedi.

Toplam 1758 haber.