Güncel

Güncel Haberleri

İlimizde Lisanssız Elektrik Üretim Uygulaması Devam Edecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen ve afet bölgesi kapsamına alınan 11 İlimizde lisanssız elektrik üretim faaliyetlerinin deprem sonrası çalışmalar tamamlanana kadar devam edeceğini bildirdi.

Malatya’dan Elazığ’a Nakliye Ücreti Belirlendi

Malatya Valiliği, Malatya’dan Elazığ’a nakliye ücretinin 8 Bin TL olarak belirlendiğini açıkladı.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Mevlit Okutuldu

İş İnsanı Veysel Demirci tarafından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar ve Miraç Kandili dolayısıyla mevlit okutuldu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan Miraç Kandili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım'dan “Miraç Kandili” Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Mücbir Sebep Uygulaması Kapsamı'na Alındı

Konuya ilişkin olarak Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut değerlendirmelerde bulundu...

Elazığ sahipsiz değil!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan edilmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk: “İlimiz Milletvekillerine ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz”

Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesinin ardından açıklama yapan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, emeği geçenlere teşekkür etti.

Milletvekili Bulut: 'Hayırlı Olsun Elazığ'

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesinin Elazığlılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Ağar: “Elazığ'ımızın Afet Bölgesi İlan Edilmesiyle İlgili Gerekli Adımları Attık"

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’ın "Genel Hayata Etkili Afet Yasası" kapsamına alınması konusunda açıklamalarda bulundu.

Elazığ 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası açıklama yaptı...

Ziver AIR’den Tahliye Uçuşu Yapan Özel Jetlere Hangarda Konaklama İmkânı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık deprem felaketinin ardından ZİVER Air vatandaşların yanında olmaya çalışıyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamada; “Birçok ilimizde yıkıma yol açan ‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan bu depremlerin yaralarını hep beraber saracağız. 

Ak Parti Elazığ Teşkilatından Malatya’daki Depremzedelere Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Elazığ İl Teşkilatından 200 kişilik heyet, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’daki vatandaşlara geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Prof. Dr. Bilal Çoban'dan '100 Bin Sosyal Konut' Projesi

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) tarafından hazırlanan ve Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, Elazığ Gazeteciler ve Medya Cemiyeti ile Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Derneği tarafından desteklenen "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Bin Bedava Sosyal Konut Projesi” tanıtımı HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarının katılımı ile yapıldı.

Havabulut: ‘Elazığ'ın Deprem Gerçeği Görmezden Gelinmemeli’

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 İl için uygulanan OHAL kararının yeniden gözden geçirilerek Elazığ'ın da "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" kapsamına alınması gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Ağar: 'Acil İhtiyaçlar Elazığ'dan Karşılandı'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Elazığ ve Malatya’da incelemelerini sürdürüyor, depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Milletvekili Balık, Depremzedeleri Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindekiler, Elazığ’da kalan depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bayraktar, Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırını Ziyaret Etti

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ’da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Gazi Caddesi Trafiğe Açıldı

Gazi Caddesi, hasarlı binaların yıkım işlemlerinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç trafiğine açıldı.

Toplam 1758 haber.