Güncel

Güncel Haberleri

Elazığ Belediyesi 500 adet müstakil konut inşa edecek

Elazığ Belediyesi, Aşağı Demirtaş köyünde 500 adet müstakil konut inşa edecek.

Başkan Ayaz, İnşaat Faaliyetlerini Değerlendirdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından inşaat çalışmaları durduruldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, son durumu değerlendirdi.

Milletvekili Bulut, Maliye Tarafından Verilecek Destekleri Açıkladı

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’ın mücbir sebep uygulaması kapsamına dahil edilmesi ile birlikte maliyenin sağladığı destek ve uygulamaları açıkladı.

'Elazığ’da 4 Bin 500 Konut 588 Köy Evi Yapacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da daha önce 3 bin 750 konut ve 386 köy evi yapılacağını duyurmuştu.

Taşkın'dan FÜ Lojmanları İçin Öneri

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, Fırat Üniversitesi’nin lojmanlarının yenilenmesini talep etti.

Sol beke: Doğukan Pala!

Ara transfer dönemi bir sol bek transferiyle tamamlamayı planlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, deprem felaketi sonrası ligden çekilen Adıyaman FK’dan Doğukan Pala ile görüşüyor

Başkan Dumandağ Baskil’e Yerleşen Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Meclis Başkanı Aydın Torgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber ülkemizde yaşanan büyük deprem sonrasında Baskil’e yerleşen depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gürkan'dan AVM yeri açıklaması

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MÜSİAD) Tekin Gürkan, Elazığ eski sebze halinin yerine yapılacak olan AVM ve yaşam alanları ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediyesinden konteyner kent kurulumuna destek

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde AFAD öncülüğünde kurulacak olan konteyner kent çalışmalarında Elazığ Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Özdoğan: ‘Esnaflara Faizsiz 50 Bin TL Kredi Verilecek’

Kovancılar Esnaf Odası ve İş Bankası Kovancılar Şubesi tarafından protokol imzalandı. Bu kapsamda Kovancılar Esnaf odasına bağlı yeni esnaflığa başlayacaklara ve İş Bankası ile yeni çalışacak esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek.

Doğalgaza Büyük İndirim

BOTAŞ, mart itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı

257 Konut ve 242 İşyeri İçin Kura Çekimi Yapılacak

Elazığ'da 24.01.2020 ve 27.12.2020 tarihlerinde meydana gelen deprem afetleri hak sahibi olan vatandaşlar için kura çekimi yapılacak.

Bakan Akar, Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırını Ziyaret Etti

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

İş İnsanı Demirci'ye Başarılı Operasyon

Elazığ’ın kültür vakıf ve siyaset hayatında önemli bir yere sahip olan, Elazığlı vatandaşların gönlünde taht kuran ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı Veysel DEMİRCİ 27 Şubat günü gece saatlerinde mide kanaması şüphesiyle Elazığ Özel Hayat Hastanesi’nde tedavi altına alındı…

Ziver Petrolden Elazığ’da Bir İlk

Son dönemlerde kullanımı hızla artan Elektrikli araçlar için şarj istasyonu Elazığ’da hizmete girdi.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın Eşi Hayatını Kaybetti

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın eşi Bekir Atlı vefat etti.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 Personel Alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 personel alımı yapacağını duyurdu.

Kovancılar’dan deprem bölgesine araç ve personel desteği

Kovancılar Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından deprem bölgesinde görevlendirmek üzere 6 iş makinesi ve 7 personel gönderdi.

Elazığ Belediyesi Depremzedelerin Konakladığı Yurtları Dezenfekte Etmeye Başladı

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Toplam 1758 haber.