Güncel

Güncel Haberleri

Genç Elazığlılar Derneği’nde Görev Değişimi

Genç Elazığlar Derneği Başkanlığını Yürüten Fuat Ülger başkanlık görevini Yasin Bulut’a devrettiğini açıkladı.

2 Başkandan Malatya için Ramazan Seferberliği

Kovacılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Ramazan Ayı nedeniyle Malatya'da 250'şer kişilik iftar ve sahur yemeği sağlanması amacıyla çalışma başlattı.

İdris Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ Başkanı Arif Parmaksız'ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’nın Bir Projesi Daha Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "11 Ana Başlıkta 100 Proje" kapsamındaki projeleri bir bir hayata geçiyor.

FÜ’de TÜBİTAK Biden 2237-A Projeleri Hazırlama Eğitimi Düzenlendi

Fırat Üniversitesinde TÜBİTAK BİDEN 2237-A kapsamında “Çok Disiplinli Lisansüstü Araştırmacılara Yönelik Yapay Zeka ve Veri Bilimi” hazırlama eğitimi düzenlendi.

Erdoğan'ın Elazığ Programı İptal Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salı günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretinin iptal edildiği öğrenildi.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da 7 Personel Alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da 7 personel alımı yapacak

ELMÜTDER: 'Karot Alınması İnşaatların Tamamlanma Sürecini Uzattı'

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan genelgeyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurum veya kuruluşlardan teknik rapor alınmasının zorunlu hale getirilmesi amacıyla deprem bölgelerinin inşaatlarını durdurmuştu.

Prof.Dr. Bilal Çoban’dan; 'Yatırıma Davet ve Koordinasyon Platformu' Önerisi

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban deprem bölgesinin ekonomik olarak yeniden ayağa kaldırılması hedefiyle açıklanması beklenen Cazibe Merkezi Programının Elazığ adına çok önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, “Sayın Valimiz koordinasyonunda Meslek Örgütleri, Medya Kuruluşlarımız, SİAD’lar ve ilgili kurumlarımızın katılımı ile ‘Yatırıma Davet ve Koordinasyon Platformu’ kurarak bu süreci ilimiz adına yatırım ve istihdam açısından tarihi bir dönüm noktasına çevirelim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’a Geliyor

11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu il ve ilçelere ziyaretlerine devam ediyor.

Deprem Bölgesi’nde Yaralar Oyunlarla Sarılıyor

ZİVER Vakfı’nın sponsorluğunda deprem bölgelerini gezen ‘Şehr-i Bingöl Tiyatrosu’ palyaço kostümleriyle oyun oynadığı çocuklarda depremin izini ve afetin psikolojik etkilerini azaltmaya çalışıyor….

Elazığ’da “Deprem Gerçeği ve Elazığ” Paneli Düzenlendi

“Deprem Gerçeği ve Elazığ” konusu Türk Ocakları’nın düzenlediği panelle masaya yatırıldı. Panele Elazığlı yerbilimcilerin yanı sıra Prof. Dr. Naci Görür’de katıldı

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, Depremzede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi, Elazığ Belediyesi Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarında depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi’nden Güzergah Güncellemesi Açıklaması

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 28 numaralı otobüs hat güzergâhını yeniden güncelledi.

2023 Seçimlerinin Tarihi Kesinleşti

Merakla beklenen 2023 seçimleri için zaman daraldı... Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi seçime götürecek o önemli kararı imzaladı.

Elazığ’da 'Deprem Gerçeği ve Elazığ' Paneli Düzenlenecek

Türk Ocakları Elazığ Şubesi tarafından Deprem Gerçeği Ve Elazığ Paneli düzenlenecek. Elazığlı Yer Bilimci Prof.Dr. Naci Görür gibi birçok önemli ismin yer alacağı panel Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Serkan Çayır’a başarılı operasyon

ES Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde anjiyo oldu

Milletvekili Bulut Hasar Tespiti ve Hak Sahipliği Sorularını Yanıtladı

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut deprem sonrası süreçte vatandaşların sıklıkla merak ettiği; hasar tespiti, hak sahipliği ve ağır hasarlı binaların durumu gibi konularda vatandaşları bilgilendirerek sorularını cevaplandırdı.

Elazığ Belediyesi’nden Önemli Yatırım 

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 2053 yılına kadar atık su problemini ortadan kaldıracak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmaları başladı.

Toplam 1758 haber.