Güncel

Güncel Haberleri

Dambük ve Dallıca Köy Konutlarının Anahtar Teslim Tarihleri Belli Oldu

Dambük ve Dallıca Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 30.03.2023– 15.05.2023 tarihleri arasında teslim edilecek

Elazığ Belediyesi İşçi Alımını Duyurdu

Elazığ belediyesi 5 ay 29 gün süreyle geçici işçi alımı yapacağını duyurdu.

Elektriğe Yüzde 15 İndirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor

Elazığ’da depremzede çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekipleri, depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor.

Meteoroloji'den Yağış ve Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığlıları zirai don ve yağış konusunda uyardı.

Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 18 bin 305 yeni personel alımı yapılacağını açıkladı.

Milletvekili Bulut Neden Aday Olmadığını Açıkladı

Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 2023 seçimleri için neden aday adaylığı başvurusu yapmadığını açıkladı.

Yüzde 75 Hibeli Nohut Tohumu Dağıtımı Yapıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Nohutum Tarlada, Yemeğim Sofrada” projesi ile çiftçilere nohut tohumu dağıtımı, İl Tarım ve Orman Müdürü Ali KILIÇ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bilal Çoban: 'Halkımızın Yoğun İlgisine Mazhar Oluyoruz'

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Bilal Çoban adaylık başvurusunun ardından gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisini gördüğünü belirterek, “Adaylık başvurumuzun ardından kaldığımız yerden devam ettiğimiz halkımızla kucaklaşmalarımızda vatandaşımız bizleri adeta bağrına basmakta ve 14 Mayıs 2023 tarihini hasretle beklediklerini dile getirmektedir” dedi.

Başkan Ayaz: 'Elazığ Müteahhitlerinin Mağdur Edilmemesi İçin Çözüm Talep Ediyoruz'

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan genelgeyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yetkilendirilen kurum veya kuruluşlardan teknik rapor alınmasının zorunlu hale getirilmesi amacıyla deprem bölgelerinin inşaatlarını durdurmuştu

Elazığ Belediyesi Altyapı Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehri uzun vadede sağlıklı altyapıya kavuşturacak altyapı yenileme çalışmalarına belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

Hasar Tespit İtiraz Başvuruları Devam Ediyor

Elazığ Valiliği, hasar tespit itiraz başvurularının devam ettiğini duyurarak başvuru merkezlerini tekrar hatırlattı.

Elazığ Belediyesi 2. Çocuk Festivali Düzenleniyor

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi tarafından depremden etkilenen çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak için Playland 2. Çocuk Festivali düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi Otobüs Saatlerinde, Ramazan Ayı Düzenlemesi Yaptı

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte toplu taşıma araçlarının sefer saatlerini yeniden düzenledi.

Başkan Şerifoğulları: 'Kadrolu İşçilerimize Zam Yaptık'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Hizmet-İş Başkanı Mustafa Bahçeci arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hamza Yanılmaz Anılıyor

Elazığ Eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 12. yıl dönümünde anılıyor

Elazığlı İzci, Erzincan Vali Yardımcılığına Atandı

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Kaymakamlık ve Vali Yardımcısı olarak görev yapan Elazığlı Yusuf İzci, Erzincan Vali Yardımcısı olarak atandı

Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu

MHP Elazığ eski İl Başkanı İş İnsanı Semih Işıkver, 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundu.

Elazığ İl Özel İdare, evinde kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 26. Haftası’nda Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı maçta İzmit Belediyespor’u 70-67 yendi

Toplam 1758 haber.