Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Şerifoğulları'ndan Vatandaşa 75 Bin TL Kira Desteği

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 02.03.2023 tarihli meclis kararı itibariyle riskli yapısını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza 50 bin TL ile 75 bin TL aralığında "Hibe Şeklinde Kira Desteği” sunacaklarını ve konunun altyapısını oluşturduklarını kaydetti.

Elazığ Belediyesi, Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Elazığ Belediyesi, Belediyede görev yapan yöneticilerin isimlerini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışanlara karşı uyardı.

Fırat Üniversitesi Türkiye'de 6. Oldu

ABD merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu ve haber dergisi US News & World Report, Dünyanın En İyi Üniversiteleri 2023 sıralamasını açıkladı.

Alan, 'Cumhurbaşkanımıza Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın 9 ilçesinin 6.bölge teşviklerinden yararlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

Erimli Belediye Başkanı Yılmaz’dan öğrencilere büyük jest 

Hayata geçirdiği projeler dışında yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleriyle de tüm vatandaşların takdirini kazanan Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, Haziran ayında yapılacak YKS öncesi öğrencilere müjde verdi. 

Başbuğ Alparslan Türkeş Vefatının 26. Sene-i Devriyesinde Anıldı

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu Alparslan Türkeş'in ebediyete intikalinin 26. Yıldönümünde bir açıklama yaptı.

Başkan Alan: 'Elazığ’ın Problemlerini Aktarsak, Zararımıza mı Olurdu?'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’ı ziyaretleri esnasında araya mesafe konulduğunu ifade etti.

Başkan Bal: 'Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ömrünü Türk Milliyetçiliği davasına ve Türk Birliğine adamıştır'

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucusu  Alparslan Türkeş'in ebediyete intikalinin 26. Yıldönümünde bir açıklama yaptı.

Elazığ Belediye Meclisi Nisan Ayı Oturumları

Elazığ Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumları birinci birleşimle başladı. Birleşimlerde denetim komisyonu inceleme raporu hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi.

ZİVER Vakfı geleneksel Ramazan Ayı yardımlarına hız kesmeden devam ediyor

ZİVER Vakfı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi, muhtaç ve yetim ailelere ulaştırmak üzere hazırladığı gıda yardımlarını sahiplerine ulaştırıyor…

MÜSİAD SAMEKS Mart Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mart ayı SAMEKS verileri açıklandı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Mart Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi.

Elazığ SYSK, liderliğe yükseldi

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nin 14. Haftası’nda Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor’u yenerek grubun yeni lideri oldu

Elazığ TSO Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, düzenlenen iftar programı ile birlikte gerçekleştirildi.

MHP Elazığ İl Başkanlığı 'Bereket Sofrasında Gönül Birliği' Programı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığımız tarafından "Bereket Sofrasında Gönül Birliği" temalı iftar programı düzenlendi.

Elazığ Valiliği Glikoz Ölçüm Cihazlarının Dağıtımına Başlandığını Duyurdu

Elazığ Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ‘glikoz ölçüm cihazlarının hak/fayda sahiplerine teslimatları 31.03.2023 Cuma günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve ilgili firma tarafından yapılmaya başlandığı ve 01.04.2023 tarihinde, gün içinde devam edeceği’ açıklandı.

Elazığ İl Özel İdaresi, Aşırı Yağışlar Nedeniyle Ulaşımda Meydana Gelen Aksaklıkları Gideriyor

Elazığ’da özellikle 25-26-27 Mart tarihlerinde meydana gelen yağışlar nedeniyle, arazi şartlarına bağlı olarak, birçok köy yolunda tahribatlar ve ulaşımda aksaklıklar meydana geldi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, Diyarbakır Ve Van’da Temayül Yoklamalarına Katıldı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına katılarak başkanlık yaptı.

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Semih Işıkver, iftar programı düzenledi

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Semih Işıkver, düzenlediği iftar programında önemli isimler ile iftar açtı.

Fırat Üniversitesi Bir İlke Daha İmza Attı

Fırat Üniversitesi’nde dünyada benzeri olmayan bir OLED ışık yayan analizör cihazı üretildi. Televizyon teknolojisinde kullanılan yeni buluş, Fırat Üniversitesi’nin ilk Amerikan patenti oldu.

Toplam 1758 haber.