Güncel

Güncel Haberleri

Prof. Dr. Yasemin Açık Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını Listesi'nde

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye Dergisi’nin “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer aldı.

Keban’da Tekstil Kent Projesinde Sona Gelindi 

Keban ilçesinde üretime katkı sağlayacak ve ilçede yaşayanlara yeni bir iş imkanı sunacak olan Keban Belediyesi Tekstil kent projesinde sona gelindi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarından 23 Nisan Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Elazığ TSO’da Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Organları ve Üyelerin katılımıyla Bayramlaşma Töreni gerçekleşti.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, Çınarlarımızı Unutmadı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam etti.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası'nda Bayramlaşma Töreni

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, sağlık çalışanları ile bayramlaştı.

Başkan Şerifoğulları’nın Ramazan Bayramı Mesajı “Buruk Bir Bayram Yaşayacağız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında yaşadığımız büyük deprem nedeniyle her zamankinden farklı buruk bir bayram yaşayacağımızı belirten Başkan Şerifoğulları, mesajını şu şekilde sürdürdü:

Elazığ Belediyesi Mezarlıklarda Ücretsiz Yasin-i Şerif, Karanfil ve Lokum Dağıttı

Elazığ Belediyesi tarafından, arife günü kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin-i Şerif, karanfil ve lokum hediye edildi.

Gök: 'Sendikacılık Mücadelemi, Genç Sağlık-Sen Elazığ Şube Başkanı Olarak Sürdüreceğim'

Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Timur Gök, yaptığı açıklamada, “Yıllardır gerek kamu hizmetimde gerekse Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alarak memleketim Elazığ’a ve ülkemin her köşesinde görev yapmakta olan sağlık çalışanı arkadaşlarıma fayda sağlamak için görevimi sürdürmeye çalıştım. Sağlık çalışanı arkadaşlarımızın hak ve menfaatleri doğrultusunda yıllardır emek harcadığım ve mücadele içinde olduğum sendikacılık mücadelemi bundan sonra da Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı olarak sürdüreceğim. ”dedi.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hemşehrileri ile kucaklaşan Prof. Dr. Açık, Salı Pazarında ve Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Başkan Albayrak: 'Elazığ'a Yeni Bir Minibüsçüler Sitesi Kazandırılıyor'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın da desteğiyle, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafın ihtiyaçlarını gözeterek yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini ve inşaat öncesinde tüm işlemlerin tamamlandığını açıkladı.

Şehrin En Prestijli Konutlarının Satışı Başladı

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları'nın satışı başladı.

Başkan Şerifoğulları, Üniversite Mahallesi Sakinleriyle İftar Yaptı

Elazığ Belediyesi, Ramazan'ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini bir arada yaşamak adına Üniversite Mahallesi Namık Çiftçi Caddesi’nde ikinci kez toplu iftar yemeği programı düzenledi.

Elazığ’da kaçak avcılık ile mücadele sürüyor

Doğa Koruma ve Mili Parklar Elazığ Şubesi görevlileri, bölgede av koruma ve kontrol faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Keban Belediye Başkanı Atlı Muhtarlarla İftarda Bir Araya Geldi

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Köy ve Mahalle Muhtarları ile iftarda bir araya geldi.

84 Köy Konutu İçin Kura Çekimi Yapılacak

Elazığ Valiliği, tamamlanan 84 köy konutu için kura çekimi yapılacağını duyurdu.

Prof. Dr. Yasemin Açık Çaydaçıra Mahallesi'nde Coşkuyla Karşılandı

Ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarına da devam eden Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Çaydaçıra Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Yasemin Açık'ı coşkuyla karşılayan mahalle sakinleri destek sözü verdi.

Stadyum Müjdesi Işıkver’den Geldi

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Elazığ Stadyumunun 2 hafta içerisinde açılacağını açıkladı.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’ın SKM açılışı Mitinge dönüştü

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış töreninde vatandaşlar “O sene bu sene” diyerek slogan attılar.

Toplam 1758 haber.