Güncel

Güncel Haberleri

'Stadyum gerilimi’ tırmanıyor!

23 Elazığ FK Başkanı Tuncay Kaymak’ın Yeni Elazığ Stadyumu için yaptığı açıklamaların ardından, Elazığspor Başkanı Serkan Çayır’dan yeni bir açıklama geldi…

Fırat Üniversitesi'nden Açıklama

Fırat Üniversitesi komedyen Hasan Can Kaya’yı Elazığ ve Fırat Üniversitesi’ne yönelik söylemlerinden dolayı kınadı.

Elazığ İl Özel İdare, Asfaltlama Çalışmalarını Başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor

Prof. Dr. Keleş'ten Muhalefete Bakanlık Eleştirisi: Bu İş Konuşmakla Olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: 14 Mayıs Seçimi Kader Seçimi Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, “Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir.” dedi.

Açıkkapı: Elazığ Oyuna Gelmeyecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.

Milletvekili Adayı Nazırlı, Kadınlara Seslendi: Zaferimizin Baş Aktörü, Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Kadınlarımız Olacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı kadınlara seslendiği konuşmasında, 21 yıldır Ak Parti’ye büyük bir destek veren kadınların, 14 Mayıs tarihinde de zaferin baş aktörü olacaklarını ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasında kadınların önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Yanılmaz: 'Muhalefet Zihniyeti Hem Kör, Hem De Nankör'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin, 21 yıllık AK Parti iktidarında hayata geçirilen projeleri, hizmetleri görmekten imtina ettiğini belirterek; “Bu devasa hizmetleri görmemek için hem kör hem de nankör olmak lazım. Maalesef muhalefet hem kör hem de nankör.” dedi.

Elazığlılar, Bağımsız Aday Açık'a Sahip Çıkıyor

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, merkezin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına devam ediyor. Sadece merkezde değil, şehrin her noktasında vatandaşlara ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Açık, Ağın ve Keban ilçelerindeki hemşerilerimiz ile buluştu. Ziyaretlerine Ağın İlçesi'nden başlayan Prof. Dr. Açık, Ağın Kaymakam Vekili Yasin Ardıç ile başladığı ziyaretine Belediye Başkanı Ali Uslu ile devam etti.

Palu İlçesi Gökdere-Akbulut-Gemtepe Grup Köy Yolunda Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Palu İlçesi Gökdere-Akbulut-Gemtepe grup köy yolunda asfaltlama öncesi yol genişletme ve sanat yapıları çalışması gerçekleştiriyor.

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin; içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan Altyapı Yenileme Projesi kapsamındaki çalışmalar belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

Milletvekili Erol: Kapatılan Köy Okulları Yeniden Açılacak

Seçim bildirgesinde de yer alan 'Eğitim' ve 'Kamu Binaları' alanlardaki çalışmalarına değinen Milletvekili Gürsel Erol,   bu alanlarda hayata geçirecekleri projeleri bir bir saydı.

Başkan Şerifoğulları: 'İstikametimizi Bozmadan Milletimiz İçin, İstikbalimiz İçin Yolumuza Devam Etmeliyiz'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen Ataşehir Mahallesi SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız.” dedi.

Yasemin Açık: 'Bana Güç Veren Hemşehrilerim Var'

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Dündar: 'Doğal Gaz Şebekemiz En Güncel Uygulamalarla Kontrol Altında'

11 ili etkileyen depremler sonrası 199 bin 574 abonesinin bulunduğu kentte büyük titizlikle gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Aksa Elazığ Doğalgaz Şirket Müdürü Onur Dündar, “Vatandaşlarımız müsterih olsun, doğal gaz şebekemiz güvenli gaz arzı için sürekli kontrol altında. Hattımızın güvenliğinin her koşulda korunması için büyük bir emek ve gayretle çalışıyor, kalite standartlarını ön planda tutarak en güncel programları kullanıyoruz” dedi.

Prof. Dr. Keleş: '14 Mayıs Seçimleri Türkiye’nin Beka Seçimi Olacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin beka seçimi olacağını vurgulayarak, “Şu anda Millet İttifakı denilen ittifakın arkasında kimler var hepsini görüyoruz. Biz Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, ona güç vermek için, destek olmak için her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta zafer bizim olacaktır.” dedi.

Kaçak Avlanan 2,5 Ton Balık Ele Geçirildi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Ekibi ile İçme Jandarma Karakol Komutanlığının ortak çalışması sonucu, Keban Baraj Gölünde, su ürünleri avlama yasağının olduğu dönemde avlanan ve nakli esnasında yakalanan 2,5 ton Sazangiller ailesine ait balığa el konuldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den Elazığ'a Uyarı; Deprem Olabilir!

Elazığlı Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Elazığ’dan Hatay’a kadar kırılmamış fay veya fay kesimlerinde küçük-orta boyutlu depremler olabileceğini söyledi.

Milletvekili Adayı Öz: 'Kılıçdaroğlu’nun Hayatında Tek Bir Başarı Yok'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 1758 haber.