Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Şerifoğulları ve Özhaseki Vatandaşlar ve Esnafı Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte hem esnaf ve vatandaşlarla buluştu hem de şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundular.

Girişimciler ve Akademisyenler ile Çalışma Toplantısı Gerçekleşti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av.Şuay Alpay, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Meclis Üyeleri, Akademisyenler ve girişimcilerin katılımıyla, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’in Elazığ ziyaretleri öncesinde bir Çalışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Şerifoğulları: 14 Mayıs’ta Sırtını Milletine Dayayanlar Büyük Ve Güçlü Türkiye Hayali Kuranlar Kazanacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs seçimleri'ne sayılı günler kala milletvekili adayları ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Cevdet Yılmaz, Elazığ'da partililerle buluştu

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları ise esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Öz: “Bizlerin yolu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yoludur”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik Beraberlik Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Bizlerin yolu; tasarımı, yazılımı yerli mühendisler tarafından yapılan milli gururumuz TOGG’u ülkemizin kazanmasına vesile olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur. Bizlerin yolu İHA’ları, SİHA’ları, Hürkuş’ları, Tayfun roketini, Kaan’ı hayata geçiren Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur.” dedi.

Evimize dönüyoruz

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. Haftası’nda K. Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak

Başkan Şerifoğulları: İstikametimiz Belli, Daha Müreffeh Bir Gelecek İçin ‘Türkiye Yüzyılı’na Yürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ’da Güçlü Bir Hizmet Dönemi Başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

Bir Mega Proje Daha Tamamlandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Yanılmaz: “Elazığ, Millet İttifakı’nın hevesini kursağında bırakacak” 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Mustafapaşa Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta coşkulu kalabalığa hitap eden Yanılmaz; “Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta bir hedefi var. İnşallah Elazığ onların bu hevesini kursaklarında bırakacak.” dedi.

Nazırlı: “Teknofest, bu ülkenin geleceği ve bağımsızlığıdır”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, gençlerin TEKNOFEST ile hayallerinin peşinden koştuğunu belirterek etkinliğin Türkiye’nin geleceği ve bağımsızlığı için büyük önem taşıdığını vurguladı. 

Açıkkapı: Elazığ Halkı 14 Mayıs'ta Tüm Oyunları Bozacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Elazığ’ın 45 yıldır PKK ve diğer terör örgütlerine karşı bir kale gibi set olduğunu söyledi.

Moleküler Klonlama ve Aşı Geliştirme Laboratuvarı Açıldı

Fırat Üniversitesi’nde Prof. Dr. Nazir Dumanlı adına moleküler klonlama ve aşı geliştirme laboratuvar açılışı yapıldı.

Elazığ'da Elektrik Tüketimi Yüzde 4 Azaldı

Aksa Elektrik, 2023 yılının ilk çeyreği olan Ocak, Şubat ve Mart aylarına ilişkin elektrik tüketim oranlarını açıkladı. Aksa’dan yapılan açıklamaya göre Fırat bölgesinde elektrik tüketiminde düşüş kaydedilirken, Çoruh bölgesinde ise elektrik tüketimi bir önceki yılın aynı dönemine göre artış gösterdi.

Elazığ İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Oturumları Devam Ediyor

İl Genel Meclisi mayıs ayı oturumları ikinci birleşimle başladı. Birleşimde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

MÜSİAD Sameks Nisan Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Nisan ayı SAMEKS verileri açıklandı.

İl Genel Meclisi Nisan Ayı Oturumları Başladı

İl Genel Meclisi mayıs ayı oturumları ilk birleşimle başladı. Birleşimde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı

Bahşi'den Sert Tepki

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Elazığ'ı ve Fırat Üniversitesi'ni aşağılayan Sunucu Hasan Kaya'ya sert tepki gösterdi.

Veteriner Hekimleri Odası Düzenlenen Programda Bir Araya Geldi

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Dünya Veteriner Hekimleri Günü nedeniyle kahvaltı programı düzenledi.

Toplam 1758 haber.