Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Temaslarını Sürdürüyor

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci tur seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “28 Mayıs Seçimleri, Türkiye’nin istikbaline yön verecek bir seçimdir” dedi.

Altında Yükseliş Bekleniyor Mu?

Yapılan genel seçimler sonrası altın ve döviz kurlarındaki ani yükselişler yerini daha sakin bir piyasa hareketlerine bıraktı.

Elazığ’da Hak Sahipliği Başvuruları Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AFAD’ın hak sahipliği başvurularının bugün itibariyle başladığını ve başvuruları e-devlet üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Başkan Yıldırım'dan Kınama Mesajı

14 Mayıs seçimlerinde, deprem bölgesinden Ak Parti'ye büyük oranda oy verilmesi sosyal medyada tepkiye neden olmuş, bazı sosyal medya kullanıcıları "haram olsun, hak ettiğinizi buldunuz, deprem size müstehaktır" şeklinde bir takım kendini bilmez yorumlarda bulunmuştu. Bunun üzerine Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sosyal medya hesabından bir kınama mesajı yayınladı.

Malatya'da Tarlasını Sürmeye Gitti, Şok Geçirdi!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sonrası tarlasını ekmeye giden vatandaş, yaklaşık 3 ay sonra gördüğü manzarayla şok geçirdi.

Kovancılar’da 10. Geleneksel Bisiklet Yarışı Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik haftası dolayısı ile Kovancılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği 10. bisiklet yarışmasını yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu yarışmada Saraybahçe köyü mevkiinden başlayarak belediye binası önünde sonlandırıldı.

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Elazığ İl Başkanlığı’ndan Fotoğraf Sergisi

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Elazığ İl Başkanlığı tarafından, Cumhuriyet Tarihi Şehitleri ve 15 Temmuz Şehitleri konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Elazığ’da temsili askerlik töreni düzenlendi

Elazığ 8.Kolordu Komutanlığında engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde engelli ve özel gereksinimli bireyler için temsili askerlik töreni düzenlendi.

Elazığ’da Gençlik Kampı Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gençlik Kampları’na 81 ilde olduğu gibi Elazığ’da da kayıtlar başladı

Pazar Fiyatlarında Son Durum

Ülkemizde her alan da artan fiyatlara rağmen Elazığı’da bulunan birçok semt pazarında fiyatlar hızla düşmeye devam ediyor. Yaz ayalarının gelmesiyle birlikte tezgahlar da yerini alan çeşit çeşit meyveler uygun bir şekilde satılmaya başladı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş: Anadolu İrfanı Galip Gelmiştir

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti insanının sağduyusu ve irfanının kazandığını ifade ederek, belirli merkezlerden yürütülen algı operasyonlarına ve tüm gizli açık ittifaklara rağmen halkımızın ülkesinden, değerlerinden ve yapılan hizmetlerden yana tavır koyduğunu dile getirdi.

Kaya Ailesinin Acı Günü

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın Annesi Fatma Kaya hayatını kaybetti.

Başkan Alan’dan Seçim Açıklaması

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesinde bir mesaj yayımlayarak, seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni etti.

Açıkkapı: Elazığ Halkı Kirli Tezgahı Darmadağın Edecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Elazığ’da ortaya atılan “Recep Tayyip Erdoğan’a oy verin, milletvekillerine vermeyin” algısının vatandaş nezdinde kabul görmediğini belirterek, “Elazığ halkı, meclis çoğunluğumuz olmasın diye çıkarılan algıyı bozacak ve kurulan kirli tezgahı darmadağın edecek.” dedi.

Akçakiraz Belediyesi Araç Filosuna Yeni Kepçe Kazandırıldı

Göreve geldiği günden itibaren Akçakiraz’a daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, araç filolarına bir adet kepçe daha kazandırdıklarını söyledi.

Demirci: Doğru Zaman, Doğru Adam, Yola Devam

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel Demirci 14 Mayıs Türkiye Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala değerlendirmelerde bulundu…

Açıkkapı: 'Millet İttifakı ve batılı ülkeler, büyüyen ülkemizi aşağı çekmek istiyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, Amerika ve birçok batılı ülkenin Millet İttifakıyla birlikte hareket ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi sandıkta alaşağı etme gayretinde olduklarını belirterek, ''Milletimiz bu oyunu görüyor ve 14 Mayısta gereken cevabı sandıkta verecek'' dedi.

Veysel Demirci’den Köyü Ziver’e Ziyaret

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Akbulut köyünün ismi Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 26.04.2023 tarihli ve 50925 sayılı Bakan onayı ile ‘ZİVER’ olarak değiştirilmesi nedeniyle ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ köyünü ziyaret etti.

Kamu İşçilerinin Zam Oranı Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam yapıldığını açıkladı. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin liraya yükseltildi.

Toplam 1758 haber.