Güncel

Güncel Haberleri

Gürkan: “Otopark Harçlarında İndirim Yapılmasını Talep Ediyoruz”

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Yusuf Gürkan, otopark harçlarında indirim yapılmasını ve harçlarda vade farksız taksitlere bölünerek ödeme kolaylığı sağlanmasını talep etti.

Kovancılar’da Peyzaj Çalışmaları Sürüyor

Kovancılar Belediyesi orta refüj, peyzaj kaldırım çevre düzenlemesi ağaçlandırma, bitkilendirme ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Akpınar Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi içerisinde yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Yeni Yaşam Alanı ve Rekreasyon Projesi’ne ilişkin incelemelerde bulundu.

Yazıkonak Belediyesi araç filosunu genişletti 

AK Partili Yazıkonak Belediye Başkanı, hayata geçirdiği ulaşım projeleriyle vatandaşların konforlu seyahat etmelerine imkan sağlıyor

Yıldırım: 'Cumhur İttifakı Ruhu Dipdiri'

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basın mensupları ile bir araya geldi.

Şavak Der Başkanı Naim Doğan’dan hayvanları telef olan dernek üyesine ziyaret 

Şavak Der Başkanı Naim Doğan Hıdırbaba köyünde yaşanan sel felaketinde hayvanları telef olan dernek üyesine ziyaret etti.

Asfalt çalışmaları ile Erimli yenileniyor

Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Erimli Beldesi’nde asfaltlar yenileniyor. 

İş İnsanı Demirci: Daha Güçlü Yarınlara Emin Adımlarla Yürüyoruz

Birçok sektörde büyük başarılara imza atan Ziver Holding 25. Yılını kutluyor.

Açık: Tütün Kullananlar Çevrelerindeki Kişilerin Yaşam Hakkını Ellerinden Alıyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Başkan Alan: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Kutluyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şimşek: ‘Milletimiz milli ve yerli olmayanlara fırsat vermemiştir’

Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirerek, Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle ayrılmasını “vesayetçilere, mandacılara, milli ve yerli olmayanlara” sözleriyle değerlendirdi

İş İnsanı Demirci: Liderimiz Erdoğan Tarih Yazdı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra sandık başına giderek evlatlarımızın geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşımıza teşekkür ettiğini söyleyen Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; 14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin de galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Demokrasimizden, kalkınmamızdan, hedeflerimizden taviz vermeden şimdi Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açıldı. Doğru zamanda, doğru adamla, doğru kararı vererek; birlikte yol yürüdüğümüz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için teşekkürler Türkiye, teşekkürler Elazığ” dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 176 Yaşında

İki asra yakın bir zamandan bu yana mülkiyetin teminatı, köklü bir geleneğe sahip, bir ayağı ile yere çok sağlam basan, diğer ayağını ise daima en ileriye atarak ‘Teknolojide Öncü Kurum’ olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüz, merkez ve taşra teşkilatımızda 23 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğümüz, 973 Tapu Müdürlüğümüz ve 81 Kadastro Müdürlüğümüz ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde yılda 20 milyon civarında işlem hacmi, yaklaşık 30 milyon kişinin doğrudan ya da dolaylı muhatap olduğu, "Vatandaşımızın mülkünü güvenli bir şekilde emanet ettiği bir Devlet Kurumu olarak” 176 yıldır SİZLERE hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

Elazığ dahil 11 ilde borçlar silindi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Elazığ dahil Genel hayata etkili afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde konutu veya iş yeri yıkılan, acil yıkılacak, ağır ve orta hasarlı hale gelen elektrik ve doğalgaz abonelerinin ödenmemiş tüketim bedelleri silindi.

5.Noter Hizmete Başladı

Uzun bir zamandır Elazığ'ın ihtiyacı olduğu halde bir türlü faaliyete geçemeyen 5. Noter, Doğukent Mahallesi'nde hizmet vermeye başladı.

Başkan Şerifoğulları, Doğukent'te Ziyaretlerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağın Belediyesi Personel Alımı Yapacak

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediye bünyesinde çalıştırılmak üzerine personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Başkan Şerifoğulları, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor.

Fırat Üniversitesi ile Azerbaycan Milli İlimler Akademisi Arasında Mutabakat

Fırat Üniversitesi ile Azerbaycan Milli İlimler Akademisi arasında kültür, sanat ve edebiyat alanlarındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve bilimsel çalışmaların artırılması amacıyla Mutabakat Zabtı imzalandı.

Toplam 1758 haber.