Güncel

Güncel Haberleri

Fırat Edaş 'Temiz Göl, Temiz Dünya' Dedi

Sürdürülebilirlik ve temiz çevre anlayışıyla hareket eden Fırat EDAŞ ekipleri, daha temiz bir dünya mümkün diyerek Elazığ Hazar Gölü kıyısında çevre temizliği yapmak için bir araya geldi. Ekipler, etkinliğin ardından göl kenarına depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına çelenk bıraktı.

Başkan Havabulut'tan Asgari Ücrette Ara Zam Uyarısı

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, asgari ücrete yapılması planlanan ara zamla ilgili yaptığı açıklamada, yapılacak zammın esnafı zor durumda bırakmaması gerektiğini söyledi.

Öztürk OSBÜK yönetiminde

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) 21. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Elazığ Dahil 11 İli Sevindirecek Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki depremzede konutlarının yapımını hızlandırmak için çeşitli formüller üzerinde çalıştıklarını ve bunları kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını belirtti.

Milletvekili Işıkver, Halk Buluşmalarına Kovancılar’da Başladı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı.

SAİK Başkanı Levent Korkut’dan Başkan Alan’a Ziyaret

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Korkut ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi İhalesi'ni Ziver İnşaat Aldı

Elazığ Palu arasına yapacak “150 Yataklı Devlet Hastanesinin” iki ilçenin ortasında olması, ulaşımı rahat, iki ilçeden ve çevre ilçelerden vatandaşlara rahatlıkla hizmet sunabilecek bir mesafede olması dikkat çekiyor.

Gelecek Sensin programı başlıyor

Elazığ Belediyesi gençlere ve eğitime destek çalışmaları kapsamında KURS-DER iş birliğiyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

Benzin ve Motorine Dev Zam!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak.

Mühendislik Fakültesi Akademisyenleri Ödüllendirildi

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri içerisinde yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılının En Başarılı Akademik Çalışma Yapan Öğretim Üyeleri’ne yönelik ödül töreni düzenlendi.

Kaymak: 'Genel kuruldan sonra çalışmalarımız başlıyor'

23 Elazığ FK Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, yeni sezon hedefleri hakkında bir açıklama yaptı ve hem Elazığspor, hem de kendileri açısından başarılı bir sezon diledi

TEİAŞ Elazığ'da Personel Alımı Yapacak

TEİAŞ Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere sürekli işçi statüsünde Elazığ'da 1 elektrik teknikeri ve 2 elektrik teknisyeni olmak üzere toplamda 3 personel alımı yapacak.

Yazıkonak Belediyesi Diğer Belediyelere Örnek Oluyor

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye, denk bütçe üstü birikimi ile takdir topladı. Kredi çekmeden tüm çalışmalarını sürdüren belediye, kasasında bulunan 10 milyon lira ile diğer belediyelere de örnek oluyor.

Başkan Şerifoğulları Semt Pazarında

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bugün açılışı yapılan Çaydaçıra Kent-Köy Semt Pazarına ziyarete gelerek açıklamalarda bulundu.

Elazığ’da Hak Sahipliği Başvuru Süreci Başladı

AFAD Koordinasyonunda depremde ev, iş yeri ve ahırları zarar gören vatandaşlara yönelik hak sahipliği başvuruları başladı.

Başkan Yılmaz’dan Erimli Topraklarına Can Suyu

Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, Erimli topraklarının suyla buluşması için yoğun mesai harcıyor. 

Demirci: Cevdet Yılmaz Bir Şanstır

Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yapılan törenle görevi Fuat Oktay'dan devraldı.

Sigaraya Zam Geldi

Son olarak yılbaşında zam yapılan sigaraya, bugün itibarıyla bir zam daha geldi. Zamlarla birlikte 33 TL’ye satılan bir paket sigara artık 38 ila 43 TL bandında satışa sunulmuş olacak.

Diyarbakır'da Deprem

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Toplam 1758 haber.