Güncel

Güncel Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ`da yüzlerce yetim aileye kurban eti dağıttı

Yetimler Vakfı Elazığ merkez ve ilçelerinde Kurban Bayramı dolayısıyla yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Kurban Bayramı Mesajları

Elazığ Belediyesi Minik Mina’nın Hayvan Sevgisini Karşılıksız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde balkonlarına yuva yapan güvercine gözü gibi bakmasıyla haberlere konu olan 5 yaşındaki Ahsen Mina’nın hayvan sevgisine Elazığ Belediyesi’nden anlamlı bir hediye geldi.

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Elazığ Belediyesi, 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri, halk sağlığının korunması, çevresel kirliliğin oluşmaması amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Elazığ Belediyesi, Örnek Çalışmalara İmza Atmaya Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalar, diğer belediyelere de örnek oluyor.

Elazığ Belediyesi Bayram Öncesi Depremzedeleri Unutmadı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla bayram öncesi depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçları olan erzak, giyim ve çeşitli yardım kolileri depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmaya devam ediliyor.

2. ve 3. Lig Kulüp Başkanları Büyükekşi’yi ziyaret etti

TFF Olağan Genel Kurulu öncesi, TFF 2 ve 3. Lig kulüp başkanları Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu, Başkan Alan’ı ziyaret etti

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Sn.Tuba Erdoğan ve Komisyon Üyeleri, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Kurban Satış ve Kesim Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıkların önemli ölçüde tamamlandığı kurban satış ve kesim alanlarında incelemelerde bulundu.

Abdullah Çınar'dan Asgari Ücret Değerlendirmesi

Açıklanan Asgari Ücret sonrası ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar değerlendirmelerde bulundu.

Akbaba: “Karakoçan’ımıza hak ettiği hizmeti vermeye devam ediyoruz”

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, göreve geldiği günden itibaren Karakoçan’ı daha yaşanabilir bir ilçe yapabilmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, büyük önem verdiği asfaltlama çalışmalarında da önemli mesafe kat ettiklerini vurguladı. 

Elazığ TSO Başkanı Alan ve OSB Başkanı Öztürk’ten İl Başkanı Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve Başkan Vekili Muhittin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek, seçim başarısından ötürü Yıldırım’ı tebrik etti.

Belediye Projelerinde Şerifoğulları Farkı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hayata geçirdiği projelerin tamamını yakından takip ederek projelerin amacına uygun şekilde hayata geçmesini sağlıyor. Projelerde eksik gördüğü noktaları yerinde tespit ederek gerekli uyarıları yapan Başkan Şerifoğulları, iyi bir idareci olmasının yanı sıra iyi bir projeci olduğunu da kanıtlıyor.

Fırat EDAŞ Uyarıyor: Sayaçlarınıza Müdahale Etmeyin

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), dağıtım bölgesinde yer alan tüketicilerine kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların elektrik sayaçlarına müdahale etmeleri, farklı bir adrese taşımaları sonucu elektrik dağıtım hizmetinde zorluklar yaşandığını ifade eden şirket yetkilileri, tüketicilerini uyardı.

Elazığ'da Hububat Alımı 5 Temmuz'da Başlıyor

2023 yılı hububat alım süreci ile ilgili Elazığlı çiftçilerden gelen yoğun talepler üzerine Toprak Mahsulleri Ofisi yetkilileri ile görüşen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş yetkililerle görüşmesinin ardından Toprak Mahsulleri Ofisi hububat alımlarının 5 Temmuz'da başlayacağını açıkladı.

Başkan Şerifoğulları 'Müzeler Şehri Elazığ' Projesini Yerinde İnceliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Müzeler Şehri Elazığ Projesi" kapsamında Hamam Müzesi olarak Harput’a kazandırılacak tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda incelemelerde bulundu.

Şerifoğulları Elazığ'ın 'Yolunu' Açtı

Elazığ Belediyesi, nüfus artışı ve yeni yerleşmelerle birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek için yoğun bir mesaiyle şehre yeni yollar kazandırıyor. 

Elazığ'da Muhteşem Dönüşüme Vatandaştan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresel yatırımları arasında yer alan Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları Ve Esentepe Mahallelerini Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Toplam 1758 haber.