Haber Haberleri

Haber Haberleri

Elazığ'da 15 gündür haber alınamayan şahıs, bahçede ölü bulundu

Elazığ'da 15 gündür haber alınamayan yaşlı adam, bahçede komşuları tarafından ölü bulundu.

Prof. Dr. Açık: ''Bu bir karalama kampanyasıdır, hukuka aykırı hiçbir iş yapılmamıştır''

Türkiye'nin önde gelen kadın sanayicilerinden Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ'da 10 bin kişinin hayatına dokunan çimento fabrikasıyla ilgili olarak son dönemde çıkan haberlere ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bu bir karalama kampanyasıdır, hukuka aykırı hiçbir iş yapılmamıştır. Karalama kampanyasını yürütenler ile ilgili hukuki sürecin başlatıldı'' dedi.

Feribottan baraj gölüne atlayan şahıs kayboldu

Elazığ-Pertek arası sefer yapan feribottan Keban Baraj Gölü'ne atlayan bir şahıs kayboldu. Olay, Elazığ-Pertek arası sefer yapan feribotlarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahıs Elazığ'dan Pertek yönüne hareket halinde olan feribottan Keban Baraj Gölü'ne atladı. Şahıs kısa sürede gözden kaybolurken, feribot yetkilileri ve yolcuların çabaları başarılı olmadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD, UMKE, sağlık ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar gönderildi.

Gelen koku üzerine gerçek ortaya çıktı: Öldüğü bir hafta sonra fark edildi

Elazığ'da bir kadın, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Kadının ölümü, evden gelen kötü kokular üzerine komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

Anneler Günü'nde dehşet: Bir çocuk annesi toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.

Elazığ'da 46 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Elazığ'da yakınlarının haber alamadığı 46 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.

Elazığ'da 25 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor

Elazığ'da 3 gün önce evden çıkan 25 yaşındaki Dilara Günana'dan haber alınamıyor.

6 gün haber alınamadı, evde uyuduğu ortaya çıktı

Elazığ'da komşularının haber alamadığı Cevdet Çiftçi, ekipleri harekete geçirdi. Gelen ihbarda 6 gündür kendisine ulaşılmadığı bilgisi üzerine adrese gelen ekiplerin dakikalarca evinin kapısını çaldığı vatandaş, itfaiye ekiplerinin merdiven yardımıyla eve girmesinin ardından uyurken bulundu.

Yaşlı kadın konteynerde ölü bulundu

Elazığ'da kendisinden haber alınmayan yaşlı kadın, yaşadığı konteynerde ölü bulundu.

Tarihten habersiz nikah kıydılar, günü öğrencince şoke oldular

Dünyanın dört bir yanında 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat'ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Elazığ'da ise tarihten habersiz nikah salonuna gelen gelin Tarihi planlamamıştık derken, damadın ise Tarihin denk gelmesi çok iyi oldu demesi gülümsetti.

Elazığ'da koyun ve kuzuların coşkulu buluşması

Elazığ'da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. O anlar dron ile görüntülendi.

Hırsızın eli kanser hastası yaşlı adamın ekmek teknesine uzandı

Elazığ'da vicdanları sızlatan hırsızlık olayında gırtlak kanseri Saim Yaşar'ın ekmek teknesi olan ayakkabı boya sandığı ve malzemeleri çalındı. Durumdan haberdar olan Rızaiye Gönül Elçileri Derneği üyeleri ise sandık, boya ve fırça alarak evinde ziyaret ettikleri Saim amcaya yeni malzemelerini teslim ederek biriken bakkal borcunu ödedi.

Elazığ'da yaşlı adam adeta sırra kadem bastı: 8 yıldır haber alınamıyor

Elazığ'da 8 yıl önce kaybolan 89 yaşındaki Hasan Katırcı halen bulunamadı. Katırcı adeta sırra kadem basarken yıllarca maniler söyleyerek eşinin yolunu gözleyen 93 yaşındaki Güllü Katırcı'nın da geçen sene depremden korkup yataktan düştüğü ve bir hafta sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

EBMC'den İHA muhabirlerine ödül

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC), depremde gösterdikleri çalışmalardan dolayı İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Rıdvan Yeşilırmak ve Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu'na ödül verdi.

Başkan Şerifoğulları seçim çalışmalarına hızlı başladı

AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı Elazığ Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü

Pençe Kilit Harekatı Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın Elazığ'daki ailesine acı haber verildi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı.

İHA'nın haberi ses getirdi: Barakada yaşayan ailenin yardımına Elazığ Belediyesi yetişti

Elazığ'da evlerinin bir kısmı yangında zarar gördüğü ve depremde hasar aldığı için barakada yaşamaya başlayan ailenin yardımına Elazığ Belediyesi koştu. Ekipler, zarar gören evin yenilenmesi için çalışmalara başladı.

Ablasına haber verip canına kıydı

Elazığ'da ablasını arayarak 'kendimi öldüreceğim' diyen şahıs evin içerisine asılı halde bulundu. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elazığ'daki feci kazadan kötü haber geldi: 1 ölü

Elazığ'da fidan dikim etkinliğinden dönen öğrencileri taşırken freni patlayıp 2 araca çarpan, daha sonra parka giren midibüsün neden olduğu kazada ağır yaralanan bir kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 bin depremzede öğrenci 'Benim Hikayem Projesi' ile kamerayla tanıştı

Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü işbirliği ve desteğiyle yürütülen 'Benim Hikayem Projesi' çerçevesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yaklaşık 5 bin öğrenci kamerayla tanıştı.

4 gündür haber alınamıyordu, çayda ölü bulundu

Elazığ'da kendisinden 4 gündür haber alınamayan emekli sağlık memuru, Mirvan çayında ölü bulundu.

Şehit ateşi Elazığ'a düştü

Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düştü. Elazığlı şehidin ailesine acı haber verilerek evine Türk bayrağı asıldı.

Tekneden düşüp suda kaybolan kadın mühendisten acı haber geldi

Elazığ'ın Keban ilçesinde bir alabalık üretim tesisinde mühendis olarak çalışan Merve Taşkan, teknedeyken suya düştü. Gözden kaybolan genç mühendis Taşkan'ın cansız bedeni, yapılan aramalar sonucu bulundu.

Elazığ'da bir kişi evinde ölü bulundu

Elazığ'da yakınlarının haber alamadığı 60 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Yurt dışına giden ağabeyinden 33 yıldır haber alamıyor

Elazığ'da 33 yıl önce Almanya'ya giden Sebahattin Yılmaz'ın ailesi o günden kendisinden bir daha haber alamadı. Acılı aile, ölü mü sağ mı olduğunu bilmedikleri Yılmaz'ın bulunması için destek bekliyor.

Elazığ Belediyesi Minik Mina’nın Hayvan Sevgisini Karşılıksız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde balkonlarına yuva yapan güvercine gözü gibi bakmasıyla haberlere konu olan 5 yaşındaki Ahsen Mina’nın hayvan sevgisine Elazığ Belediyesi’nden anlamlı bir hediye geldi.

Elazığ Dahil 11 İli Sevindirecek Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki depremzede konutlarının yapımını hızlandırmak için çeşitli formüller üzerinde çalıştıklarını ve bunları kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını belirtti.

Benzin ve Motorine Dev Zam!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak.

Fırat Üniversitesi Türkiye'de 6. Oldu

ABD merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu ve haber dergisi US News & World Report, Dünyanın En İyi Üniversiteleri 2023 sıralamasını açıkladı.