Elazığ Valisi Toraman, Elazığ'daki asayiş istatistiklerini paylaştı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Elazığ'ın huzuru asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı çerçevesinde 2024 yılının ilk altı ayına ait verileri paylaştı.

PAYLAŞ

Elazığ Valiliğinde Terörle Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı, uyuşturucuyla mücadele, organize suçlar, kaçakçılık, asayiş, siber suçlar ve trafik konularını içeren Güvenlik basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Elazığ'ın huzuru asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı çerçevesinde 2024 yılının ilk altı ayına ait verilerin paylaşıldığı toplantıya Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren katıldı.
 

2024 yılının ilk altı ayını değerlendiren Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, hırsızlık, mal varlığına karşı işlenen suçlar ve asayiş olaylarında geçen yıla oranla düşüş yaşandığını söyledi.

 

Şehirdeki Cinayet olaylarını da açıklık getiren Vali Toraman, İlde 2024 yılı ilk 6 aylık döneminde toplam 9 cinayet olayı yaşandığını ve tamamının aydınlatıldığını ifade etti.

 

Vali Toraman, Terörle Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı, uyuşturucuyla mücadele, organize suçlar, kaçakçılık ve siber suçlarla mücadele kapsamında şehirde gerçekleşen çalışmalara değindi.

 

 

Toraman Trafik denetimleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar ve orman yangınlarıyla mücadele kapsamında 2024 yılının ilk altı aylık dönemini de değerlendirerek, Fedakârca çalışarak şehrin huzur ve güvenliğini sağlayan Kolluk Kuvvetlerine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN