Başkan Şerifoğulları'ndan Ankara çıkarması

Ankara'da bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Başkent'te birtakım temaslarda bulundu.

PAYLAŞ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ankara’daki temasları kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur’u ziyaret etti.Sungur ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da devam eden çalışmalar ve mahallelerin ihtiyaçları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretten müjdelerle dönem Başkan Şerifoğulları, yeni kurulan ve kentsel dönüşüm içerisinde yer alan mahallelerle ilgili eksiklikleri Başkan Sungur’a iletti.

Ziyaretin detayları ile ilgili bilgiler veren Başkan Şerifoğulları, “Ziyarette Güneykent Mahallemizde lise olarak hizmet verecek şekilde 1 adet, Zafran ve Aksaray Mahallelerimizde de 1’er adet olmak üzere toplam 3 adet okul yapımı, Zafran, Aksaray, Güneykent ve Şahinkaya Mahallelerimizde; Ticari Alan, Cami ve Sosyal Tesis yapımı için Başkan Sungur’dan söz aldık” dedi.

Görüşmede ayrıca Güneykent Mahallesinde yapılacak olan 79 adet ticari alanın ihale aşaması ile ilgili bilgiler alan Başkan Şerifoğulları öte yandan Başkan Sungur’dan, Çatalçeşme Mahallesinde inşa edilecek olan konut sayısına göre ticari alanların eklenmesini ve Akçakiraz ile Yurtbaşı beldeleri ile Karşıyaka Mahallesine 250’şer adet konut yapımı için söz aldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN