Şehir Değişti, Zihniyet Değişmedi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın şehre değer katan projelerinin tamamlanmasıyla birlikte Elazığ genelinde şehirde anlamlı bir değişim yaşandığını belirten vatandaşlar, belediye çalışmalarının yetersiz olduğunu iddia ederek, bu kişilerin memnuniyetsiz tavırlarına anlam veremediklerini vurguladı. 

Görev süresinde 4.5 yılını geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hayata geçirdiği projelerle şehirde farklı bir hava estiriyor.

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte yaşamlarında kolaylıklar yaşadıklarının altını çizen vatandaşlar, yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu ifade ederek; “Şehir değişti, zihniyet değişmedi” yorumunda bulunuyorlar.

Şehirde bir kesimin faydalı bir hizmet dahi olsa mutlaka eleştiri yaptığını aktaran vatandaşlar, her dönem bu tür insanların var olduğunu, sadece muhalefet etmek için ortaya çıktıklarını düşünüyor.

Başkan Şerifoğulları'nın hayata geçirdiği projelerle ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, söz verilen projelerin tamamının hayata geçmesinin şehir adına çok önemli olduğunu dile getirerek, projelerin hem uygun maliyetli hem de faydalı olmasının büyük öneme sahip olduğunun altını çiziyor.

Asıl önemli olanın faydalı proje üretmek olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, söz verilen projelerin fazlasının Elazığ'a kazandırılmasının Elazığ'ın kazanımı olduğunu anımsatan vatandaşlar, eleştirmek yerine takdir etmek gerektiğini düşünüyor.

31 Mart 2019'da göreve başlayan Başkan Şerifoğulları'nın; şehrin ihtiyaçları ve vatandaşların önerileri ile başlattığı projeleri tamamlamasının ve hizmete sunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten vatandaşlar, Elazığ'ın 2019'dan bu yana çok değiştiğini, bu değişimin mimarı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olduğunun altını çiziyorlar.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR