Çöken Proje Değil Habercilik Zihniyeti

Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapımı tamamlanan ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan 15 Temmuz Demokrasi ve Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi yine muhalefetin 'ilginç' anlayışıyla karalanmaya çalışılıyor.

Şehir kimliğine değer kazandıracak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projesi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projelerinden biri olan hem vatandaşların vakit geçirme hem de otopark ihtiyacını giderme noktasında büyük bir eksikliği giderecek olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi'ni genelde AK Parti siyasetini yerelde Elazığ Belediyesi'ni kamuoyunda kötü göstermek amacıyla yapılan haberler her zamanki gibi şehirde yaşayan vatandaşlar tarafından kabul görmedi.

"AK Partili Belediyenin Milyonluk Projesi Çöktü" başlığıyla muhalif medya ida yer alan haberlerin içeriğine bakıldığında aslında olayın abartılacak düzeyde olmadığı net bir şekilde görülüyor. Üzeri kapatılan süs havuzunun üstünden geçen çöp arabasının yaptığı baskıyla dar bir alanda meydana gelen çökmenin proje çöktü diye haber yapılması aslında çöken projenin değil habercilik anlayışı olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR