Cevdet Yılmaz, Elazığ'da partililerle buluştu

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları ise esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Ziyaretleri kapsamında Cevdet Yılmaz, Bingöllüler Buluşması Programına da katıldı.

Yılmaz'a Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, eşlik etti.

YILDIRIM: “BU ZAMAN DİLİMİ DOLU DOLU GEÇİRİLMELİ”

Bingöllüler Buluşması Programında konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, vatandaşlardan destek istedi. Yıldırım, “Bu seçim arefesinde çok zorlu süreçten geçtiğimizi bunu 14 Mayıs akşamı sizlerle beraber en güçlü bir şekilde sahada çalışarak yüzümüzü ak etmek istiyoruz. Sizlerin ve bizlerin gayretiyle 14 Mayıs akşamına kadar gece gündüz durmadan Cumhurbaşkanımızı büyük bir oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçecek ve Cumhur İttifakı ile birlikte de Meclisteki büyük çoğunluğumuzu sağlayacağız ama dua ve temenni yetmez gerçekten herkesin dakikası bile kıymetli olan bu zaman dilimini dolu dolu geçirmesini arzu ediyorum”

YILMAZ: “KARŞIMIZDA GERİYE DÖNELİM ESKİ TÜRKİYE'YE DÖNELİM DİYEN BİR EKİP VAR”

Cevdet Yılmaz ise Türkiye yüzyılı vurgusu yaparak muhalefeti eleştirdi. Yılmaz, “Elazığ'ın kaderi bütün kişilerin kaderinin üstündedir, ülkemizin kaderi bütün kişisel hesapların üstündedir bunu böyle görmemiz lazım. Bir yanda ülkemizin yeni bir yüz yıla hazırlayan bir lider var, bir vizyonu var, yapmak istedikleri var, 20 yılda yaptıkları ve yapacakları var. Türkiye Yüzyılı diyoruz bir taraftan bu Türkiye Yüzyılını kuracak bir ekip var diğer taraftan karşımızda geriye dönelim eski Türkiye'ye dönelim diyen bir ekip var ve bakıyorsunuz bu ekipte tek bir konuda anlaşıyorlar anlaştıkları konu Tayyip Erdoğan gitsin ne olursa olsun. 14 Mayıs'ta Elazığ için, Bingöl için Türkiye ve ülkemiz için en hayırlı neticenin çıkacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı'na en güçlü desteği vereceğinize inanıyorum” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra çarşı merkezde ve Yazıkonak'ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

YILMAZ: “ELAZIĞ VE BİNGÖL İLLERİMİZ EN YÜKSEK ORANDA CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK VEREN İLLER OLACAKTIR”

Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Cevdet Yılmaz, 14 Mayıs seçiminin önemine vurgu yaparak Elâzığ'ın seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih edeceğini söyledi. Yılmaz, “Türkiye Yüzyılı diyoruz, Türkiye Yüzyılı'nı tercih edenlerle Türkiye'yi eski Türkiye'ye çevirmeye çalışanların oylanacağı bir seçim olacak bir tarafta tecrübeli, dirayetli, güçlü bir lider olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı var bir tarafta ise birbirine benzemez partilerin olduğu vatandaşlara hesapsız, kitapsız, plansız, programsız vaatlerin ortaya konulduğu bir Millet İttfakı var. Bu iki ittifak arasında Cumhur İttifak'ını ve Cumhurbaşkanımızı tercih edecektir diye yürekten inanıyoruz. Hele Elazığ ve Bingöl illerimiz burada Türkiye'de en yüksek oranda Cumhurbaşkanımıza Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye destek veren iller olacaktır diye inanıyorum ben, sahada da bunu gördüm” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ'IMIZ ÜLKEMİZİN ŞAHLANIŞ DÖNEMİNE EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEKTİR”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı diye ifade ettiğimiz ülkemizin ve milletimizin önümüzdeki asrına dair hayallerini ve hedeflerini düşünerek sandığa gidecektir. Bugün geldiğimiz noktada kendi öz kaynaklarımız ile büyüyen bir ülkeyiz. Üreterek güçlenen bir ülkeyiz. Milletimiz, ülkemizin kaderini iç çekişmelere, istikrarsızlığa ve koalisyonlara teslim etmeyecektir. Biz hemşehrilerimize güveniyoruz. Elazığ'ımız ülkemizin şahlanış dönemine en güçlü desteği verecektir. Elazığ, bir kez daha ‘Doğru Adımlarla, Doğru Adamla' devam kararı alacaktır. İnşallah 14 Mayıs Seçimleri'nin ardından milletimizin desteğiyle daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR