AK Parti Elazığ teşkilat içi eğitim toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı AK Parti MKYK Üyesi Avukat Ömer Serdar'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı düzenlendi. Elazığ İl Özel İdaresi Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ak parti MKYK Üyesi Avukat Ömer Serdar, Ak Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Volkan Mengi ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Serdar, AK Parti'nin toplumun her kesiminden insanları birlik ve beraberlik içerisinde yaşatma misyonu ile yola çıktığını ve bu misyonunu ilerleyen süreçlerde de devam ettireceğini kaydederken, “Cumhuriyet tarihinin en uzun yürüyüşünü yapan bir kadroyuz. Zaman zaman bayrak değişimleri oldu ama yürüyüş hiç durmadı. Bir maratondu bu. Bu yürüyüşü hep iktidarda yaptık. Her defasında sağına soluna yanına birilerini katarak büyüyen bir parti oldu. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu partiyi kurduğu zaman biz partiyi kurduk ama tabelasını halk asacak ve halk astı. Toplumun kenarında yöresinde olan kesimleri ayırt etmeden sistem tarafından dışlanmış bütün toplayarak yavaş yavaş merkeze taşıdı ve bir milli merkez inşa etti” dedi.

AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım, tek amaçlarının gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir ülke bırakmayı hedeflediklerini söyleyerek, davalarından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini vurgularken, “Ölüm mü vallahi gerçek makamlar mı vallahi geçecek. Asıl olan liderle beraber yürüyerek yaşadığımız coğrafyada gelecek nesillere güzel bir ülke bırakmak. Derdimiz bu ve hamdolsun derdimizi seviyoruz. Bu şehirde çok güzel işler yaptık. Eksik yanlış hata mutlaka vardı. Ama samimiyetimizden, özverimizden vefamızdan özelliklede dava sadakatimizden şaşmadık bunu da sorgulatmam. İnsanız hata yaparız. Ama gönül almakta bizim işimizdir. Biz bu şehirde önemli çalışmalar yaptık. Bir genel seçim ve bir yerel seçim geçirdik. 31 marttan bir burukluğumuz var. Ama yese düşmeden oluşan sonucun sebeplerini de görmemezlikten gelmeden onlarla yüzleşerek. Bize düşen kısmıyla başta ben sorumluluk sahibi il başkanı olarak ben bu sorumluluğu alıyorum. Üzerime düşeni yaptım yapmaya devam ediyorum. Teşkilat çalışmalarımız kendi içinde ilçe belde başkanlarının bir kısmının değişikliğiyle delege seçimleri ve arkasından 12 – 13 ekimden itibaren ilçe kongrelerinin startını veriyoruz. Aralık ayından sonrada il kongresi olacak. İl kongremizi yapıp yola devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Elazığ kadın kolları başkanı Burcu Tüver, AK Parti Milletvekillerinin sahada aktif bir şekilde yer almasının vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtirken, “Yakın zamanda bir yerel seçim geçirdik. Ondan önce genel seçimde çok kıymetli vekillerimizi meclise gönderdik. Gönderdiğimiz günden itibaren hiçbir zaman sahada olduğumuz zamanlarda diyoruz ki başımızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadınız. Vatandaş biz vekillerimizi göremiyoruz diye bir sitem hiçbir zaman bize ulaştırmıyor. Emek ve gayret vererek vatandaşlarla hemhal oluyorlar” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR