4 Buçuk Yılda Elazığ'a Proje Yağdı

Yaşının 3 katı projeyi hayata geçiren Başkan Şerifoğulları devlet büyüklerinden övgü alıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4.5 yıllık görev süresi içerisinde şehir insanına faydalı çok sayıda projeyi hayata geçirerek, devlet büyüklerinin övgüsünü aldı.

31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde 38 yaşında belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, o tarihten bugüne söz verdiği projelerin yanında birçok farklı projeyi de hayata geçirerek, şehirde yaşayan insanların hayatlarını kolaylaştırdı.

Vatandaşlardan “Genç yaşına rağmen, yaşının 3 katı projeyi hayata geçirmesi büyük başarı” yorumları alan Başkan Şerifoğulları, Elazığ'ı ziyaret eden devlet büyüklerinin de övgüsünü alıyor.

Çeşitli programlar vesilesiyle Elazığ'a gelen Bakanlar, Bakan Yardımcıları, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler ve üst düzey bürokratlar katıldıkları her programda Elazığ'daki değişimin gözle görülür olduğunu belirterek, Şahin Şerifoğulları'nın şehirde önemli işler yaptığını vurguladı.

Birçoğu önceki yaşantılarında Belediye Başkanlığı yapan veya yerel yönetimlerin farklı alanlarında aktif görev alan devlet büyüklerinden genç yaşında övgüler alan Başkan Şerifoğulları'nın, bu başarısının altında yatan en büyük sır elbette ki memleket sevdası.

Bir Belediye Başkanının başarısı hiç şüphesiz şehrine olan hizmet aşkıyla ölçülür. Elazığ'da doğup büyüyen, ticaret yapan, sportif branşlarda birçok sporcunun yetişmesine vesile olan Başkan Şerifoğulları, 2019 yılında çıktığı hizmet yolculuğunda 4.5 yılda hiç şüphesiz çok büyük işler başardı.

Başkan Şerifoğulları'nın Elazığ'a ve Elazığ insanına gönülden bağlı oluşunun şehre hizmet olarak yansıması hiç şüphesiz vatandaşların yararına olan bir durum.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR