Güncel

Güncel Haberleri

Ticaret Borsası Başkanlığına Yeniden Dumandağ Seçildi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına yeninden Mehmet Ali Dumandağ seçildi.

Elazığlı Astsubay Yusuf Ataş Şehit Oldu

Kuzey Irak'ta sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda Elazığlı Astsubay Yusuf Ataş'ın şehit olduğu öğrenildi.

Ali Şekerdağ, adaylığını açıkladı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı iş insanı Ali Şekerdağ, Elazığ TSO Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Elazığ Belediyesi, Park ve Yürüyüş Yollarında Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ağar: 'Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım kaza yaptı

AK Parti il başkanı Şerafettin yıldırım güney çevre yolunda kaza yaptı.

‘Dur durak demeden çalıştık’

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz bir yıllık sürede gerçekleştirdiği çalışmaları “Dur Durak Demeden Çalıştık” teması ile bir video ile paylaştı.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nın İnşası Yükseliyor

Elazığ Belediyesi vatandaşlara daha etkin bir hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Prof. Dr. Bilal Çoban’dan ‘Tarih ve Kültür Şehri Elazığ’ Çalışması

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban “2023 Türkiye, 2034 Elazığ” sloganıyla 10 sektörde hazırladıkları projelerini paylaşmaya devam ediyor. Her hafta bir sektör ile ilgili projelerini paylaşan HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban bu hafta Elazığ’ın tarih ve kültürde cazibe merkezi olduğuna dikkat çekti.

Elazığ Musikisinin Üstatlarından Sabri Çavuş Anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Şimşek: 'Üretenin yanındayız'

Elazığ Ekonomi Platformu OSB Firma Ziyaretleri kapsamında Elazığ'da alüminyum ve cam entegre tesisi olarak faaliyet yürüten ESAK alüminyum fabrikasında incelemelerde bulundu.

Başkan Yegül: 'Köprümüz hüzünlü hikayelerin sonu olacak'

Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, birçok üzücü olayın yaşandığı ve günümüzde hem vatandaşların hem de çiftçilerin büyük bir zorluk yaşamasına neden olan Dipni Çayı'nın yapılan köprüyle birlikte artık sadece doğal güzelliğyle anılacağını söyledi. Ayrıca bu köprü sayesinde çiftçiler artık arazilerini ekerken hiçbir zorluk yaşamayacak.

Elazığ Belediyesi, Toplu İş Yeri Alanları Oluşturuyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin vizyonuna katma değer sağlamak hedefi doğrultusunda şehre kazandırılacak İnşaat Malzemecileri Sitesi, Atık Toplayıcılar ve Hurdacılar Sitesi ile Briketçi-Kiremitçiler Sitesi oluşturulacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Elazığ’da yeni kurulan Teknova OSB’de ilk yatırım için kazma vuruluyor!

Karadeniz Bölgesinde Dalyan Balıkçılık, Akerko Su Ürünleri ve KOPTUR Balıkçılık şirketleriyle faaliyet gösteren KOBYALAR Group ile Elazığ’da Keban Baraj gölünde Alabalık yetiştiriciliği faaliyetlerinde bulunan TÜRKAYLAR Alabalık Su ürünleri Ltd. Şti birlikte hareket ederek Teknova OSB’de Bölgemizde yetiştirilen balıkların işlenip ilimizden ihracına yönelik olarak Su Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisi kurmak için ilimizde yeni kurulan TEKNOVA OSB’de ilk fabrika yatırımına başlıyor.

Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi İle 160 Konut İnşa Ediliyor

Elazığ Belediyesi tarafından Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri ile yapılan anlaşmalar sonucu başlatılan konut inşa çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Bölgenin En Büyük “Geri Dönüşüm Parkı” İçin Çalışmalara Başladı

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini her geçen gün genişleten Elazığ Belediyesi, çevresel yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Yıldırım: 'Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz'

Elazığ'daki kültür derneklerinin temsilcileri ve ses sanatçılarıyla bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sanatçıların toplumun aynası olduğunu belirterek, sanata veya sanatçıya her zaman desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

Elazığ’da Altyapı Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Elazığ’ın 40 yıllık altyapı sorununu çözüme taşıyacak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan altyapı yenileme projesinin birinci ve ikinci etap çalışmaları devam ediyor.

Elaziğ İl Özel Idaresi İçme Suyu Çalışmaları Gerçekleştiriyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı Küllük Köyü, Işıkyolu Köyü ve Değirmenönü Köyü’nde yapılan içme suyu boru hattı döşeme çalışması tamamlanırken, Avcılı Köyü’nde içme suyu sondaj ve Erbildi Köyü’nde içme suyu drenaj çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Toplam 1555 haber.